Laatste Nieuws

Eerste seizoenen Manifest in de zomer van 2022 op Netflix

De populaire serie Manifest is komende zomer te zien op Netflix. De streamingdienst kocht de reeks afgelopen zomer aan om er ook een nieuw seizoen van te laten maken. Nu is de releasedatum aangekondigd voor de eerste seizoenen: juni 2022.

Serie gecanceld én gered

De serie Manifest was drie seizoenen te zien op NBC, waarna de reeks in het voorjaar werd gecanceld. Na een sterk eerste seizoen liepen de kijkcijfers terug, terwijl de reeks toch wel zeer geliefd was. Dat werd versterkt toen Netflix de eerste seizoenen in de Verenigde Staten mocht streamen. De cijfers waren zo overweldigend, dat Netflix besloot om de serie te redden. Zo komt er een vierde seizoen van Manifest, waarin alle open verhaallijnen worden afgerond.

Eerste seizoenen komen alvast naar Netflix

Er zijn drie seizoenen van Manifest verschenen, waarvan de derde afgelopen zomer in de Verenigde Staten werd afgerond. In juni 2022 zal Netflix alvast de eerste twee seizoenen online plaatsen, zo werd aangekondigd via Twitter. Het derde seizoen wordt later in 2022 verwacht. De opnames van het vierde seizoen zijn opgestart, waardoor deze ook over een jaar verwacht mogen worden op de streamingdienst. In andere landen komt Manifest seizoen 1 en 2 al in januari naar Netflix. Dat dit in België nog niet het geval is komt door lopende deals met partijen waar de reeks nu wordt uitgezonden. Zodra deze zijn afgelopen, is Netflix direct aan de beurt. Dit is dus in juni van het komende jaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?