Laatste Nieuws

Eerste beelden van Zack Snyders zombiefilm Army of the Dead

Zack Snyder werkt voor Netflix aan de productie van een gloednieuwe zombiefilm. Binnenkort kunnen we op de streamingdienst exclusief aan de slag met Army of the Dead. Netflix heeft inmiddels de eerste beelden vrijgegeven van de film waarin we worden meegenomen in een overval tijdens een zombie-apocalyps.

Zombiefilm

Met Army of the Dead heeft Netflix een zombiefilm met een bijzonder verhaal te pakken. In de film worden we namelijk meegenomen naar Las Vegas ten tijde van een zombie-uitbraak. Een groep huurlingen besluit alles op het spel te zetten om een casino te beroven. Hun doel? De grootste overval ooit plegen.

Zack Snyder

Dat Zack Snyder nu voor Netflix werkt aan Army of the Dead, was een aantal jaar geleden nog niet te verwachten. Snyder was eerder betrokken bij Dawn of the Dead voor Universal en werkte daarna jarenlang voor Warner Bros. Onder meer door budgetproblemen kwam Army of the Dead daar niet van de grond. “Warner Bros wilde niet een dergelijk bedrag betalen voor een zombiefilm of nam het gewoon niet serieus. Ik vertelde altijd dat dit meer was dan een zombiefilm, maar het sloeg niet aan”, vertelde hij al bij Entertainment Weekly.

Na een vergadering met Netflix veranderde alles. “Ik had het over een aantal van de scripts waar ik aan werkte. Ik vertelde het idee aan Scott Stuber en hij zei: ‘Dat is de film! Ga die film schrijven en laten we het maken.’ Ik dacht: ‘Wat bedoel je? Nu?’ En hij zei: ‘Ga het morgen schrijven en we nemen het over een week op’.” Het vertrouwen van Netflix in de nieuwe zombiefilm is zo groot dat de streamingdienst nu al een geanimeerde serie heeft besteld die als prequel geldt op de zombiefilm. Een releasedatum voor Army of the Dead is nog niet bekend.

Bekijk de eerste beelden van Army of the Dead

Army of the Dead

Zack Snyder Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?