Laatste Nieuws

Eerste beelden van nieuwe film Gebroeders Coen (Fargo) verschenen

De eerste beelden van The Ballad of Buster Scruggs zijn verschenen. Voor de film zijn de verwachtingen nu al hoog, omdat Joel en Ethan Coen de makers ervan zijn. De Gebroeders Coen zijn al jarenlang bezig met het maken van films en hebben onder meer Fargo op hun CV staan. In 2017 werd bekend dat ze ook voor Netflix bezig zouden gaan.

Gebroeders Coen

De Gebroeders Coen zijn al jarenlang actief op het gebied van maken van films. In de jaren negentig kregen ze bekendheid toen Fargo (1996) een groot succes bleek te zijn. Daarna volgden The Big Lebowski, No Country for Old Men, True Grit en Hail, Caesar. Voor No Country for Old Men werden ze zelfs bekroond met liefst vier Oskars.

Trailer The Ballad of Buster Scruggs

Nu is een nieuwe film van de Gebroeders Coen in aantocht. Achter de schermen hebben ze de laatste tijd hard gewerkt aan The Ballad of Buster Scruggs. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen. De film is vanaf 16 november te zien op Netflix en is een echte western-film. De cast bestaat onder meer uit James Franco, Tim Blake Nelson en Zoe Kazan. De film vertelt het verhaal van verschillende klassieke western personen. Hieronder bekijk je alvast de trailer.