Laatste Nieuws

Eerste beelden The Haunting of Hill House verschenen

Netflix heeft de eerste beelden van The Haunting of Hill House naar buiten gebracht. De tiendelige horrorserie met de Nederlander Michiel Huisman in de hoofdrol wordt op vrijdag 12 oktober toegevoegd aan het aanbod. De eerste beelden beloven nu al een spooky serie.

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is één van de Netflix Original horrorseries waar dit jaar veel van verwacht wordt. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson en volgt een groep broers en zussen die zijn opgegroeid in wat later het meest beroemde spookhuis van het land zou worden.

Lange tijd zien ze elkaar niet meer, totdat een tragedie hen weer samenbrengt. Worden ze nog steeds geconfronteerd met de geesten uit het verleden of zijn er nieuwe geesten opgedoken?

The Haunting of Hill House op Netflix

The Haunting of Hill House wordt op korte termijn op Netflix verwacht. De streamingdienst plaats op vrijdag 12 oktober in één keer alle afleveringen van de tiendelige serie online. De hoofdrollen zijn voor Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard.