Trailers

Eerste beelden Stranger Things 4: Welkom in creepy Creel House

Het vierde seizoen van Stranger Things krijgt steeds meer vorm. In 2022 gaat het verhaal verder en niet alleen in Hawkins. De helft van de groep ging verhuizen en komt in een wel heel gevaarlijke plek terecht.

Horrorvibes

De horrorvibes komen je in de eerste bewegende beelden van Stranger Things 4 gelijk tegemoet. We keren terug in de tijd naar de jaren’50, waar een jong gezin een huis betrekt. Al snel blijkt dat er iets niet pluis is en er vallen doden. Vervolgens wordt de klok vooruit gedraaid en zien we de hoofdrolspelers van Stranger Things hetzelfde huis in lopen. Al is er van Creel House weinig meer over dan een bouwval. Eén ding is wel ongeschonden, The Upside Down is hier net zo aanwezig als in Hawkins.

Seizoen 4 Stranger Things in 2022

Recent maakte Netflix al bekend dat het vierde seizoen van Stranger Things in 2022 zal verschijnen. De opnames zouden al lange tijd in beslag nemen, maar door alle perikelen werd dit helemaal een logistieke hel. Zo werd er namelijk ook in Europa opgenomen, want de winterse Russische omstandigheden voor het strafkamp van The American was noodzakelijk. Een releasedatum laat dan dus ook nog op zich wachten.

Bekijk de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?