Laatste Nieuws

Eerste beelden Snowpiercer van maker Orphan Black verschenen

De eerste beelden van Snowpiercer zijn verschenen. De maker van Orphan Black is aan de slag gegaan met een tv-serie van de film. Uit de eerste beelden valt al het één en ander te vertellen over het verhaal van de serie.

Bevroren wereld

In Snowpiercer draait het om een bevroren wereld. Doordat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd gaat, is de wereld ijskoud geworden. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. Er zijn nog wel wat overlevenden, maar die zitten allemaal aan boord van een gigantische trein. Daar zitten ze inmiddels al zes jaar, negen maanden en 26 dagen. Snowpiercer is het enige wat nog over is van de wereld.

In de trein zijn inmiddels echter grote klassenverschillen ontstaan. De kloof tussen arm en rijk is uiterst groot. De rijken bevinden zich voor in de trein in luxe ruimtes, terwijl de armen het moeten doen met een kleine plek. Als de armen in opstand komen, zijn de gevolgen niet te overzien.

Snowpiercer op Netflix

Netflix is erin geslaagd om de exclusieve streamingrechten voor Snowpiercer binnen te halen. Daardoor kunnen we razendsnel na de release in Amerika ook in België aan de slag met de afleveringen. Het eerste seizoen van Snowpiercer wordt in 2020 verwacht en is gemaakt door Graeme Manson (Orphan Black). Het idee van de serie is afkomstig van Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Bekijk de trailer van Snowpiercer