Laatste Nieuws

Eerste beelden slotstuk Vikings verschenen

In aanloop naar de release van het slotstuk van Vikings zijn de eerste beelden verschenen. Comic Con werd gebruikt om fans alvast op te warmen voor het tweede deel van seizoen 6 van de vikingen-serie. Voor na seizoen 6 van Vikings is overigens al een spin-off besteld door Netflix.

Gaan de Vikingen winnen?

Voor het laatste seizoen van Vikings is ervoor gekozen om de afleveringen in twee delen te lanceren. Het eerste deel liet ons achter met een grote cliffhanger, want het is de vraag of de Vikingen hun strijd winnend af weten te sluiten. En hoe gaat het met Bjorn? Met de eerste beelden krijgen we alvast een glimp van het vervolg.

Vikings seizoen 6 op Netflix

Wanneer Vikings in de Verenigde Staten terugkeert voor het tweede deel is nog niet bekend. De verwachting is dat de serie aan het einde van het jaar verder gaat op History. Mocht dat gebeuren, dan lijken we in België te moeten wachten tot medio 2021 voor het slotstuk.

Wil jij als eerste weten wanneer Vikings seizoen 6B op Netflix in België verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk de trailer van Vikings seizoen 6B

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?