Laatste Nieuws

Eerste beelden Lupin deel 2 verschenen

Het verhaal van Lupin gaat verder. Deze zomer kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Dat is maar goed ook, want fans van de Franse hitserie bleven in januari met veel vragen achter toen er slechts vijf afleveringen waren verschenen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar duidelijk is dat er hard gewerkt is aan een tweede deel. Daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen.

Assane Diop

Assane Diop kwam in het eerste deel overal mee weg, maar dat lijkt in het tweede seizoen wel anders te gaan worden. Zo werd eerder al duidelijk dat het pittig gaat worden voor Diop. “Het is geen spelletje meer”, luidt dan ook de subtitel. Assane zal een nieuw plan moeten verzinnen, helemaal nu zijn zoontje is ontvoerd en het er niet goed voor hem uitziet.

Omar Sy

Lupin gaat in de zomer verder. Alhoewel er nog geen officiële releasedatum is genoemd, zou Netflix maar zo kunnen kiezen voor de Franse nationale feestdag: 14 juli. Deel 2 bestaat opnieuw uit vijf afleveringen waarin Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab terugkeren.

De eerste beelden van Lupin deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?