Trailers

Eerste beelden horrorfilm The Perfection verschenen

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van de nieuwe horrorfilm The Perfection. De film wordt in mei uitgebracht en de eerste beelden zien er nu al angstaanjagend uit. De hoofdrollen zijn voor Allison Williams uit Get Out en Girls en Logan Browning uit Dear White People.

Twee cello-wonderen

The Perfection vertelt het verhaal van twee cello-wonderen die herenigd worden in Shanghai en eindigt met een beeld dat het publiek sprakeloos achterlaat. De horrorfilm werd tenslotte al getoond bij Fantastic Fest in Austin en daarna kocht Netflix de wereldwijde streamingrechten.

Volgens Richard Shepard, één van de verantwoordelijken van de film, waren de reacties gemengd. “De reacties van de menigte op de film waren intens en verbazingwekkend. Deze film heeft een aantal urgente thema’s. We wilden met de release een zo breed mogelijk publiek bereiken en met Netflix lukt dat.”

Releasedatum en trailer The Perfection

The Perfection is vanaf 24 mei te bekijken op Netflix. Een eerste trailer van de serie heeft de streamingdienst inmiddels naar buiten gebracht. Allison Williams vertolkt in de film de rol van Charlotte, terwijl Logan Browning aan de slag gaat als Lizzie.