Trailers

Eerste beelden en nieuwe inwoners Santa Clarita Diet seizoen 2

Santa Clarita Diet 1

Het tweede seizoen van Santa Clarita Diet is in aantocht en om de fans alvast in de stemming te brengen, heeft Netflix de eerste beelden van seizoen 2 naar buiten gebracht. Ook is bekend welke personages voor het tweede seizoen de gastrollen vervullen. De release van het tweede seizoen zal op 23 maart plaatsvinden en inmiddels is ook de trailer gelanceerd.

Nieuwe inwoners

Santa Clarita Diet keert in de lente van 2018 terug met een aantal nieuwe inwoners. Dit jaar zijn de makers erin geslaagd om onder meer Joel McHale en Maggie Lawson te strikken voor de serie. Zij kruipen in de huid van het makelaarskoppel Chris en Christa. Ook nieuw in de serie is Gerald McRaney. Hij speelt Ed Thune, een gepensioneerde kolonel. De laatste nieuwe gastrol die is aangekondigd, is Zachary Knighton als Paul. Hij wordt omschreven als de kille zoon van Servische voorouders die niets uit de weg gaat om achter de waarheid te komen.

Eerste beelden en release Santa Clarita Diet seizoen 2

Netflix heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen van Santa Clarita Diet al de eerste afbeeldingen gedeeld. In het tweede seizoen gaan we zien hoe de familie Hammond omgaat met Sheila’s ontwikkelde, ondode staat, terwijl ze er tegelijkertijd alles aan doet om normaal te blijven. Wat ze zeker niet wil, is gezien worden als een monster. Tegelijkertijd zoekt de familie naar de bron van het moorddadige virus in de hoop de mensheid te kunnen redden. Het tweede seizoen verschijnt in de lente van 2018, inmiddels is dit vastgelegd op 23 maart.

Hieronder alvast de eerste beelden van seizoen 2 én de trailer