Laatste Nieuws

Eerste beelden en goed nieuws van Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery Netflix

CBS en Netflix hebben de eerste sneekpeak van Star Trek: Discovery vrijgegeven. De Amerikaanse televisiezender CBS bestelde de serie al enige tijd geleden en Netflix wist hiervan de wereldwijde streamingrechten te bemachtigen. In het najaar van 2017 gaat Star Trek: Discovery van start.

Oponthoud 

In 2015 werd bekend dat Star Trek: Discovery besteld was. Zo’n twee jaar later is de serie pas te zien en dat komt door de nodige oponthoud die sinds 2015 is ontstaan. Zo werd er vertraging opgelopen toen Bryan Fuller vertrok als showrunner van de serie.

Aanvankelijk zou Star Trek: Discovery begin 2017 gelanceerd worden, maar mede door het vertrek van Fuller werd dit later. Ook in het streven naar perfectie werd de releasedatum van de nieuwe Star Trek uitgesteld. “We willen het niet overhaasten”, had CBS-baas Leslie Moonves al eens gezegd. Met name het monteren en de geluidsbewerking namen veel tijd in beslag.

Trailer Star Trek: Discovery

Inmiddels komt de release van Star Trek: Discovery wel dichter bij en nu de trailer middels een eerste sneekpeak is gelanceerd lijkt de reeks daadwerkelijk in het najaar van 2017 te starten. De sneekpeak roept direct de bekende Star Trek-sfeer op. Star Trek: Discovery speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie af. Over de inhoud van de nieuwe serie in de franchise is nog niet veel bekend. Grote rollen lijken er echter weggelegd voor Sonequa Martin-Green (Michael Burnham) en Captain Philippa Georgiou (Michelle Yeoh).

Behalve de eerste beelden was er nog meer goed nieuws over Star Trek: Discovery. In eerste instantie zou het eerste seizoen uit dertien afleveringen bestaan, maar CBS liet weten dat er hier nog twee episodes aan worden toegevoegd. Seizoen 1 van Star Trek: Discovery zal dus bestaan uit vijftien afleveringen. Ook kondigde CBS een after-show aan: Talking Trek. Het is niet bekend of Talking Trek ook aan het aanbod van Netflix toegevoegd wordt. Wel is duidelijk dat de serie wekelijks van een nieuwe aflevering voorzien zal worden.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?