Trailers

Eerste beelden Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2. Het tweede seizoen van de serie wordt op 5 april in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix en dat tweede seizoen belooft nu al heel duister te worden.

Sabrina wordt duister

Het eerste seizoen van Sabrina werd op 26 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix en richting kerst verscheen ook nog eens special. In seizoen 1 was Sabrina duidelijk aan het vechten tussen haar menselijke kant en heksen-kant. Voor het tweede seizoen gaan we zien dat de duistere kant steeds meer de overhand neemt.

In de trailer die verschenen is voor het tweede seizoen van Sabrina valt al gelijk op dat ze op het punt staat om Baxter High in brand te steken. Gewapend met een jerrycan vol vloeistof en lucifers gaat ze op pad. Ook laat de trailer alvast zien dat Sabrina in seizoen 2 de moeilijke keuze krijgt tussen haar ex-vriendje Harvey en Nick. Daarnaast brengt seizoen 2 levitatie, demonenslachting en herrezen heksen.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 op Netflix

De trailer van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 is hieronder te bekijken en belooft nu al een spannend seizoen. Op 5 april lanceert Netflix het complete tweede seizoen dat uit tien afleveringen bestaat in één keer. Ook een derde en vierde seizoen zijn al aangekondigd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?