Laatste Nieuws

Eerste beelden Bridgerton seizoen 2: Anthony Bridgerton aan zet

De eerste beelden van Bridgerton seizoen 2 zijn verschenen. Netflix heeft op zaterdag een groot fan event gehouden genaamd Tudum. Daar kwam een deel van de cast van seizoen 2 bij één om het tweede seizoen te bespreken. In seizoen 2 draait het niet langer om Daphne, maar gaat het juist om Anthony Bridgerton.

Anthony Bridgerton

In seizoen 1 van Bridgerton draaide het om de zoektocht van Daphne Bridgerton naar de ware liefde. Na een flinke zoektocht vond ze die bij Duke of Hastings. Ondertussen is het de vraag of dat ook voor Anthony gaat lukken. De cast gaf dan ook aan dat het een verhaal met een lach en een traan wordt.

Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) gaf bij het event aan: “Hij heeft veel aan zijn hoofd, maar hij krijgt geen ruimte om daarmee om te gaan.” Nicola Coughlan, verantwoordelijk voor de rol van Penelope, beschrijft Anthony als een ui met veel lagen. “Het veroorzaakt veel tranen. Want ik ben me natuurlijk bewust van de giftigheid, de controle, de manipulatie”, aldus Bailey.

Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Een releasedatum van Bridgerton seizoen 2 werd nog niet bekendgemaakt. We zullen in elk geval dot ergens in 2022 moeten wachten. Hieronder zie je alvast de eerste beelden. In de eerste beelden zien we ook alvast Charithra Chandran die de rol van Edwina Sharma vertolkt

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?