Trailers

Eerste beelden Braziliaanse serie Most Beautiful Thing

De eerste beelden van Most Beautiful Thing zijn verschenen. De serie neemt ons mee naar de jaren 50 in Rio de Janeiro en gaat ook wel door het leven onder de naam Coisa Mais Linda. De Braziliaanse serie verschijnt op 22 maart.

Coisa Mais Linda

Het is het jaar 1959, de eerste Bossa Nova akkoorden zijn gespeeld en Rio de Janeiro is dé plek waar iedereen wil zijn. Maar wanneer Malu (Maria Casadevallas) arriveert in de veelbelovende stad, ontdekt ze dat ze verlaten en beroofd is door haar echtgenoot.

Alles lijkt verloren, maar omstandigheden leiden haar naar nieuwe vrienden, nieuwe ritmes en een nieuwe versie van zichzelf. Vol moed gaat ze er alles aan doen om haar dromen waar te maken. Zo opent ze haar eigen danszaak en vindt ze langzamerhand haar draai als zelfstandige vrouw.

Most Beautiful Thing op Netflix

Er zijn al de nodige details bekend van Most Beautiful Thing. Zo is de serie geproduceerd door Beto Gauss en Francesco Civita’s Prodigo Films. Het eerste seizoen bestaat uit zeven afleveringen, geschreven door Patricia Corso, Leo Moreira en Luna Grimberg. Heather Roth en Giuliano Cedroino zijn de showrunners. Hieronder is alvast een trailer te bekijken.