Laatste Nieuws

Eerste beelden Better Call Saul seizoen 4 vrijgegeven

Better Call Saul seizoen 4

Het vierde seizoen van Better Call Saul is in aantocht. De serie gaat op 6 augustus verder in de Verenigde Staten en het wachten is nu op het moment dat Netflix meer bekend maakt over de releasedatum voor België. Ondertussen kijken we alvast naar wat we van seizoen 4 kunnen verwachten.

Releasedatum

Het vierde seizoen van Better Call Saul is eindelijk in aantocht. Op 6 augustus gaat de serie verder in de Verenigde Staten. De afgelopen jaren zijn we gewend dat Netflix vervolgens razendsnel aan de slag gaat met het toevoegen van de nieuwe aflevering. Naar verwachting kunnen we ook bij seizoen 4 rekenen op een nieuwe aflevering van de Breaking Bad spin-off op Netflix één dag na de release in Amerika. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen van de serie.

Better Call Saul is de spin-off van Breaking Bad. In de hoofdserie hebben we kennis gemaakt met Jimmy McGill en in BCS zien we hoe hij zich ontwikkelt van Jimmy McGill naar Saul Goodman. Het is natuurlijk de vraag hoelang het nog gaat duren totdat Better Call Saul in dezelfde tijd terecht komt als Breaking Bad.

Eerste beelden Better Call Saul seizoen 4

In aanloop naar het vierde seizoen van Better Call Saul zijn ook alvast de eerste beelden verschenen. In seizoen 4 komen we ongetwijfeld meer te weten hoe het nu verder moet met Chuck, de broer van Jimmy. Ook de strijd tussen de drugskartels staat centraal. Gus heeft daarin een grote rol. Hieronder zie je alvast de eerste beelden en een aantal stills.

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix