Laatste Nieuws

Een ideaal avondje Netflixen: zo doe je dat!

Waar tien jaar geleden het bedrijf Netflix in België nog niet bestond, is Netflix tegenwoordig een van de meest winstgevende merken ter wereld. Sterker nog, Netflix is een symbool voor de huidige generatie geworden en een favoriet tijdverdrijf van velen. Hoe ziet ons ideale avondje Netflix eruit?

Beeld en geluid

Als je een serie wilt zien, dan wil je die in optimale kwaliteit zien. Hoewel het heel gemakkelijk is om lekker met je tablet of laptop in bed te kruipen, gaat er niets boven de ultieme beleving van een HD-scherm met daarbij een goede geluidsinstallatie. Je beleeft de meest intense en bloedstollende momenten van je favoriete serie immers veel beter als je alle details haarscherp kan waarnemen en je de favoriete personages haast kan horen ademen.

Comfort

Netflixen is inspannend, maar ook ontspannend. Aan het eind van de dag, als je hard hebt gewerkt en even wilt relaxen, dan wil je je favoriete serie niet kijken op een houten krukje. Kies daarom voor je luie stoel, de comfortabele ligbank of je bed. Zorg er hierbij voor dat voordat je begint je alles klaar hebt om er uiterst comfortabel voor te gaan zitten. Je wilt immers niet terwijl de serie al loopt nog naar kussens zoeken of liggen draaien totdat je de ideale houding hebt gevonden.

Eten & drinken

Een avondje Netflixen neemt je hele avond al gauw in beslag. Niets is dan lekkerder dan een serie kijken met het bord op schoot. Wat dacht je van een goede portie friet, een bord pasta of overheerlijke chicken wings. Een daarbij een glas cola, een blikje bier of bijvoorbeeld een heerlijke tropische cocktail: ons ideale avondje Netflix kent geen grenzen.

Gezelschap

Niks is gezelliger dan met een vriend of vriendin een goede serie te volgen. Samen voorspellen hoe die nieuwe aflevering eruit gaat zien, samen huilen om de dood van een personage, schrikken van onverwachtse momenten en smelten van momenten van liefde: een serie delen is echte vriendschap. En als je een relatie hebt, kan samen een serie kijken zelfs helpen om nog dichter bij elkaar te komen! Kies je gezelschap goed – en als je liever series in je eentje kijkt, bereid je ideale avondje Netflixen dan goed voor door naar het laatste punt hieronder te kijken.