Laatste Nieuws

Dynasty seizoen 3 komt pas in 2020 op Netflix

De fans van Dynasty zullen een flinke tijd moeten wachten. De serie was tijdens de eerste twee seizoenen wekelijks te zien op Netflix, maar de deal met The CW is veranderd. Netflix heeft nog wel altijd de rechten om de serie te mogen streamen, maar dat zal wel pas later zijn.

Gewijzigde deal The CW en Netflix

De afgelopen jaren werkten The CW en Netflix intensief samen. Series van deze Amerikaanse zender werden door Netflix wereldwijd gestreamd. Voorbeelden daarvan zijn Riverdale, The 100, Arrow, The Flash en Dynasty. Deze afleveringen verschenen meestal al in de dagen na de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix. Eerder dit jaar werd echter bekend dat de deal niet is verlengd en dat heeft gevolgen.

Wijziging voor Dynasty

Van de bestaande series werd al eerder bekend dat Netflix hier de rechten van houdt. De werkwijze is echter wel per serie anders. Zo verschijnen bijvoorbeeld Riverdale, The Flash en Arrow nog wel wekelijks op Netflix, maar dat is voor Dynasty niet het geval. De streamingdienst heeft via social media bekendgemaakt dat Dynasty seizoen 3 pas in 2020 te zien zal zijn.

Wanneer komt Dynasty seizoen 3 in 2020?

De grote vraag is dan, wanneer komt Dynasty seizoen 3 dan exact op Netflix in België. Er zijn hiervoor meerdere scenario’s mogelijk. Er is halverwege het seizoen een winterbreak, mogelijk komt in januari of februari dan ook de eerste helft van het seizoen al online. Een andere variant is dat het gehele seizoen in één keer komt en dan hebben we het al over eind mei of juni. In de Verenigde Staten is het al enkele jaren het geval dat de series van The CW in de week ná de laatste aflevering op Netflix verschijnen. Mogelijk wordt deze werkwijze nu ook gehanteerd voor Dynasty.

Wil jij als eerste weten wanneer Dynasty seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?