Laatste Nieuws

Dynasty seizoen 2 vanaf oktober weer wekelijks op Netflix

Dynasty gaat beginnen aan het tweede seizoen en opnieuw is het hele seizoen te zien op Netflix. De serie van The CW zal in België worden gestreamd door Netflix en al een dag na de uitzending in de Verenigde Staten te zien zijn.

Succesvolle reboot

Op 12 oktober begint in Amerika het tweede seizoen van Riverdale, een dag later is de eerste aflevering ook te zien bij ons. De aflevering heeft de titel Twenty-Three Skidoo meegekregen. Dynasty is een legendarische serie uit de jaren tachtig. The CW besloot een reboot te maken en dat werd direct een succes. Het verhaal over de puissant rijke familie Carrington viel zo goed in de smaak dat het eerste seizoen werd verlengd.

Tweede seizoen wekelijks te zien

Oorspronkelijk zouden er dertien afleveringen worden gemaakt, dit werd uitgebreid naar 22 episodes. Het tweede seizoen liet ook niet lang op zich wachten en vanaf half oktober is het dus raak. Het tweede seizoen bestaat direct uit 22 afleveringen en wordt iedere week in de Verenigde Staten uitgezonden. Een dag later is de serie te zien op Netflix. Dit geldt ook voor onder meer Riverdale, waarvan in oktober al het derde seizoen gaat beginnen.