Laatste Nieuws

Dynasty krijgt volledig seizoen: 9 extra afleveringen

Dynasty Netflix seizoen 1

The CW heeft een volledig seizoen van Dynasty besteld. De remake van de blockbuster uit de jaren tachtig is vijf afleveringen onderweg. In de Verenigde Staten is de serie te zien op The CW en door een deal met deze zender kan Netflix de episodes direct streaming in onder meer ons land. Nu zijn er extra afleveringen besteld.

Kijkcijfers in Amerika zijn goed

De kijkcijfers bij The CW zijn erg goed en met name in de gewenste doelgroep van 18-49 jarigen. In de zomer liet president Mark Pedowitz van The CW weten dat de serie bedoeld is om het vrouwelijke publiek te trekken, nadat de zender de afgelopen jaren veel heeft geïnvesteerd in de mannelijke doelgroep met onder meer Arrow en The Flash. De start is dermate veelbelovend dat Pedowitz zijn directie heeft besloten om door te pakken.

Negen nieuwe afleveringen

Dat houdt in dat de testperiode direct wordt verlaten en er een volledig seizoen zal worden gedraaid van Dynasty. Er zijn al dertien afleveringen gemaakt en daar komen er nog eens negen bij. Het eerste seizoen zal hierdoor uit liefst 22 afleveringen bestaan. Over een mogelijk tweede seizoen van Dynasty is nog niets besloten. Iedere donderdag wordt op Netflix een nieuwe aflevering toegevoegd en dit zal de komende maanden dus nog het geval zijn.