Laatste Nieuws

Dumplin’ met Jennifer Aniston onderweg naar Netflix in België

Dumplin’ is onderweg naar Netflix in België. De film werd eind vorig jaar al gelanceerd in de Verenigde Staten, maar in België moesten we er lange tijd op wachten. Tot nu, want Netflix heeft bekendgemaakt dat de film met een hoofdrol voor Jennifer Aniston op 3 mei naar de streamingdienst toe komt.

Schoonheidswedstrijd

In Dumplin’ draait het om het mollige tienermeisje Willowdean, ook wel bekend onder haar bijnaam Dumplin’. Haar moeder Rosie is verantwoordelijk voor de schoonheidswedstrijd Miss Teen Blue Bonnett. Als Willowdean gek wordt van de opmerkingen over haar gewicht, besluit ze uit protest deel te nemen aan de schoonheidswedstrijd. Niet alleen zorgt het ervoor dat veel anderen haar voorbeeld volgen. Ook zorgt het ervoor dat de traditie een nieuwe dimensie krijgt.

In Amerika kreeg de film onder meer veel lof, onder meer vanwege de muziek van Dolly Parton die wordt gebruikt. Girl in the Movies van Parton, één van de nummers van de film, werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

Dumplin’ met Jennifer Aniston naar Netflix

Dumplin’ is in aantocht op Netflix in België. De film werd veel aangevraagd vanuit andere landen en gelukkig heeft Netflix daar gehoor aan gegeven en de film nu ook naar België gebracht. Vanaf 3 mei 2019 is de film met een hoofdrol voor Jennifer Anston te zien. Naast een hoofdrol voor Aniston heeft ook Danielle MacDonald een belangrijke rol te pakken. Anne Fletcher is de regisseur.

Bekijk de trailer van Dumplin’