Laatste Nieuws

Duitse serie Dark krijgt tweede seizoen

Dark Netflix

Dark is de eerste Duitse Netflix Original Serie en blijkt een succes. De streamingdienst heeft namelijk besloten om een tweede seizoen te laten maken.

Reizen door de tijd in Dark

Dark is een serie met een bovennatuurlijke twist. In een Duits dorp verdwijnen er twee kinderen, wat al direct aan Stranger Things doet denken. Toch zijn er grote verschillen, want het verhaal spitst zich veel meer toe op het familiedrama én het ‘reizen’ door tijd. De ontvoeringen zorgen ervoor dat het dubbelleven en verstrengelde relaties binnen vier families aan het licht komen. Door een bovennatuurlijke twist worden we van het heden naar hetzelfde dorp in 1986 gebracht. De vraag is niet zo zeer wie de kinderen heeft ontvoerd, de vraag is meer wanneer dit is gebeurd. In het heden of in het verleden?

Nog nooit eerder gezien

“Toen we voor het eerst hoorden over Dark, realiseerden we ons al heel snel dat we zoiets nog niet eerder hadden gezien. Niet alleen in Duitsland, maar nergens ter wereld”, aldus Kelly Luegenbiehl namens Netflix. De twee showrunners zijn ook in hun nopjes: “We zijn overweldigd door de reacties op Dark en zijn ontzettend blij dat ons verhaal een succes is bij een wereldwijd publiek. We kunnen de fans van Dark er van verzekeren dat we nog genoeg verrassingen in petto hebben voor het tweede seizoen van Dark.” Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen is nog niet bekend. Dit zal op zijn vroegst eind 2018 zijn.