Laatste Nieuws

Drie nieuwe castleden aangekondigd voor The Umbrella Academy seizoen 2

The Umbrella Academy Netflix

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Het eerste seizoen van de reeks werd goed ontvangen en het duurde niet lang voordat een vervolg werd aangekondigd. Nu is bekend geworden dat we in dat tweede seizoen kennismaken met drie nieuwe castleden.

Cast uitgebreid

De cast wordt voor The Umbrella Academy seizoen 2 uitgebreid met drie nieuwe namen. Om te beginnen heeft Ritu Arya, die eerder te zien was in Humans, de rol van Lila te pakken gekregen. Zij wordt omschreven als een kameleon die zowel briljante als krankzinnige momenten heeft. De tweede versterking is Yusuf Gatewood (Good Omens). Hij speelt Raymond, een geboren leider. De laatste nieuwe rol is voor Marin Ireland die in de huid kruipt van Sissy. Zij speelt een onverschrokken no-nonsense moeder die al op jonge leeftijd in het huwelijksbootje stapte.

The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix

The Umbrella Academy seizoen 2 wordt in 2020 op Netflix verwacht. In het eerste seizoen bleven we achter met een grote cliffhanger. De seizoensfinale eindigde op het moment dat de wereld verging en de superhelden terug moesten in de tijd om de gebeurtenis ongedaan te maken. Seizoen 2 telt opnieuw tien afleveringen.

Wil jij als eerste weten wanneer The Umbrella Academy seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!