Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Natalie Portman op Netflix

Natalie Portman Netflix

Natalie Portman is natuurlijk bekend geworden vanwege haar rol in Star Wars, als Padmé Amidala. Maar naast haar glansrollen in Star Wars heeft mevrouw Portman in nog veel meer films geschitterd. Wist je trouwens dat Portman helemaal niet de eigen achternaam van Natalie is? Op 9 juni 1981 werd ze namelijk in het Israëlische Jeruzalem geboren als Neta-Lee Hershlag. Als artiestennaam gebruikt ze echter de achternaam van haar oma en heeft ze Neta-Lee omgedoopt in Natalie.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Dustin Hoffman op Netflix

Natalie Portman

Het leven van Natalie Portman wordt gekenmerkt door bijzondere wendingen. Ze werd geboren in Israël, maar groeide grotendeels op in de Verenigde Staten. Op jonge leeftijd verhuisde ze namelijk naar Washington. De familie bleef niet lang hangen in de hoofdstad van Amerika, ze vertrokken naar Connecticut om twee jaar later, in 1990, te verhuizen naar Long Island in New York. Hoewel Natalie Portman dus al jaren in Amerika woont, ligt haar hart in Jeruzalem. Ze vertelde ooit dat ze zich pas echt thuis voelt als ze in Jeruzalem is.

Portman werd ontdekt op elfjarige leeftijd, in een pizzeria. Het begon voor Natalie allemaal als model, maar een jaar later maakte ze al haar filmdebuut. Daarna ging het hard met Natalie Portman. Ze werd regelmatig gecast voor films en mede dankzij Star Wars groeide ze echt uit tot een wereldster. De Star Wars films zijn niet op Netflix te zien, maar gelukkig zijn er wel genoeg andere titels waarin Nathalie Portman een belangrijke rol speelt.

  1. V For Vendetta

Het aandeel van Natalie Portman in V For Vendetta is groot. Ze bekleedt de rol van Evey. Als jonge vrouw is ze werkzaam voor het British Television Network. Engeland is op dat moment een dictatuur en daar is V het niet mee eens. Hij wil de strijd aan gaan tegen de regering en ontmoet Evey als zij verkracht dreigt te worden. Evey weet aanvankelijk niet goed wat ze met V aan moet, maar uiteindelijk heeft ze weinig keus..

  1. Everybody Says I Love You

Aan Everyone Says I Love You werkten een aantal grote namen mee, waaronder ook Julia Roberts en Drew Barrymore. Natalie Portman speelde Laura Dandridge in deze komedie uit 1996. Een Amerikaanse familie krijgt met een aantal problemen te maken, maar juist deze taferelen zorgen voor een uiterst komische film.

  1. No Strings Attached

De hoofdrolspelers in No Strings Attached zijn om van te dromen. Natalie Portman is natuurlijk geknipt voor de vrouwelijke hoofdrol als beauty. Ashton Kutcher neemt de mannelijke hoofdrol op zich en ook hij past natuurlijk perfect in No Strings Attached. Emma (Natalie Portman) en Adam (Ashton Kutcher) zien het wel in elkaar zitten, maar besluiten dat een relatie geen zin heeft. Ze blijven elkaar zien en dan kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan…

Er zijn meer films van Natalie Portman op Netflix te vinden. Klik HIER voor het overzicht!