Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Naomi Watts op Netflix

Naomi Watts Netflix

Naomi Watts werd op 28 september 1968 geboren in het Engelse Shoreham. Op latere leeftijd verhuisde Watts naar Australië, waar haar carrière als actrice vorm kreeg. Samen met acteur Liev Schreiber hebben ze twee zoontjes: Alexander Pete en Samuel Kai. In haar nog altijd lopende carrière won Naomi Watts meer dan veertig acteerprijzen. Het is dan ook logisch dat ze graag aan de cast van een film wordt toegevoegd.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Al Pacino op Netflix

Naomi Watts

De jeugdjaren van Naomi Watts waren pittig. Ze was pas vier jaar oud toen haar ouders besloten te scheiden. Haar vader, Peter Watts, werkte voor Pink Floyd en vier jaar na de scheiding werd de vader van Naomi Watts dood aangetroffen in zijn appartement. Er wordt vermoed dat hij is overleden door een overdosis heroïne. Het leven van Watts werd er niet makkelijker op toen haar moeder besloot naar Wales te verhuizen. Enige tijd later volgde een nog grotere stap. Een reis door Australië was Naomi Watts en haar moeder zo goed bevallen dat ze besloten naar Australië te verhuizen. Ook haar broer en stiefvader gingen mee.

Uiteindelijk maakte Naomi Watts hier, in Australië, haar acteerdebuut, in de film For Love Alone. Daarna had ze moeite om filmrollen te krijgen, maar ze kon wel rekenen op hulp van haar vriendin Nicole Kidman. Begin jaren negentig besloot ze naar Amerika te verhuizen en vanaf dat moment kreeg Naomi Watts steeds vaker en steeds grotere rollen toegewezen. In de jaren negentig legde Naomi Watts de basis voor een succesvolle carrière, welke na de eeuwwisseling voort werd gezet. Inmiddels gaat Watts richting de vijftig jaar, maar van acteren heeft ze nog geen genoeg. Ze is nog geregeld in films te zien en gelukkig zijn hiervan ook een aantal op Netflix te vinden. Hieronder hebben wij drie Naomi Watts films op Netflix uitgezocht.

    1. Eastern Promises

In de misdaadthriller Eastern Promises speelt Naomi Watts de rol van vroedvrouw Anna Khitrova. Wanneer een Russische vrouw tijdens een bevalling komt te overlijden en haar baby het wel redt wil Anna meer over de achtergrond van de vrouw te weten komen. Via een dagboek in haar handtas belandt Anna in de onderwereld. Ze komt door het dagboek in contact met Nikolai en dat blijkt bepaald geen lieverdje…

  1. The Impossible / Lo Impossible

The Impossible is een Engelstalige Spaanse film. In Spanje heet de film Lo Impossible. Ook deze film waarin Naomi Watts een hoofdrol bekleedt is weer een thriller. Watts ontving voor haar rol in The Impossible een Academy Award-nominatie en een Golden Globe-nominatie. Maria Benett (Watts), Henry (Ewan McGregor) en hun kinderen reizen in 2004 naar Thailand voor de eindejaarsfeesten als daar een tsunami ontstaat. Maria raakt gewond en blijft alleen met haar zoon Lucas over. Waar haar man en andere twee kinderen zijn en of ze nog leven weet ze niet. Vinden de gezinsleden elkaar ooit nog terug?

  1. Mother and Child

Mother and Child draait om drie vrouwen die elkaar niet kennen. De gemene deler is dat ze alle drie op zoek zijn naar iemand. In het geval van Naomi Watts, als Elizabeth, is dat haar moeder. Ze heeft haar moeder nooit gekend en eigenlijk wilde ze ook nooit weten wie haar moeder was. Haar carrière ging voor, maar op een bepaald moment wil Elizabeth er toch het fijne van weten. Ondertussen probeert Karen (Annette Bening) uit te zoeken wie haar dochter is, terwijl Lucy Kerrington (Kerry Washington) een kind zoekt. Met het adopteren van een kind hoopt Lucy haar huwelijk te redden…

Meer films van Naomi Watts op Netflix bekijken? Klik dan HIER

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?