Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Kirsten Dunst op Netflix

Kirsten Dunst op netflix
Zou Kirsten Dunst het ook ver geschopt hebben als ze niet in Spider-Man had gespeeld? Wij denken van wel, want naast haar rol als Mary Jane Watson in Spider-Man heeft Dunst in nog veel meer producties geschitterd. Dat Spider-Man heeft bijgedragen aan haar succesvolle carrière staat echter ook als een paal boven water.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… George Clooney op Netflix

Kirsten Dunst op Netflix

Naast haar leven als actrice bemoeide Kirsten Dunst zich ook met andere zaken. Zo steunde ze John Kerry tijdens zijn campagne om in 2004 president van de Verengide Staten te worden. Kerry redde het uiteindelijk niet overigens, hij verloor van George W. Bush. Daarnaast zet Dunst zich regelmatig in voor diverse goede doelen. Zo ontwierp ze een ketting, waarvan de opbrengst naar de Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation ging. Ook hielp Kirsten Dunst meerdere malen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Toch moest Kirsten Dunst ook aan haar eigen gezondheid denken. De Duits-Amerikaanse lied zich in 2008 opnemen in een kliniek. Ze ging naar de beruchte afkickkliniek Cirque Lodge en na een aantal maanden verliet ze de kliniek in Utah. Later gaf Dunst aan dat ze zich al langer depressief voelde en zich daarom liet opnemen in Cirque Lodge. Sinds haar vertrek is het helemaal goed gekomen en was de actrice weer regelmatig te bewonderen in films en series, waarvan er ook een aantal op Netflix stan.

  1. Fargo

De Netflix Original-serie Fargo is één van de populaire series op Netflix. Het tweede seizoen werd zowaar nog beter ontvangen. In dat tweede seizoen doet Kirsten Dunst haar intrede, als Peggy Blumquist. Voor deze rol moest ze de nodige kilo’s aankomen, want Peggy is de nogal gezette schoonheidsspecialiste en vrouw van slager Ed. Erg vond Kirsten het overigens niet om aan te komen. Ze gaf aan dat ze het heerlijk vond om een pizzatje te eten, terwijl ze voor de opnames in het koude Calgary verbleef.

  1. On The Road

De film speelt zich af tegen het einde van de jaren 40. Na de dood van de vader van Sal Paradise belandt hij in een moeilijke fase. Uiteindelijk besluit hij om zich bij zijn nieuwe vrienden te voegen. Daar ontmoet hij Camille Moriarty (Dunst). Sal ontmoet tijdens zijn reis door Amerika meer en meer mensen en leert zichzelf hierdoor ook steeds beter kennen.

  1. Upside Down

In Upside Down zijn er twee werelden. Adam (Jim Sturgess) leeft in het arme deel van de wereld, terwijl Eden (Dunst), het meisje waar hij verliefd op is, op het andere deel van de wereld leeft. Beide werelden hebben hun eigen zwaartekracht en liggen recht boven elkaar en alles is het tegenovergestelde. Omdat de liefde van Adam voor Eden zo sterk is doet hij er alles aan om bij haar te komen, ondanks dat dit ongeoorloofd is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?