Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Keira Knightley op Netflix

Keira Knightley Netflix
In de rubriek Drie keer… komen vrijwel altijd acteurs en actrices uit Amerika aan bod. Over de hele wereld zijn echter talentvolle acteurs te vinden, waaronder Keira Knightley. De Britse speelde in diverse kaskrakers en heeft het daarom meer dan verdiend om ook uitgelicht te worden in deze rubriek!

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Kevin Spacey op Netflix

Keira Knightley

Keira Knightley is nog relatief jong. Ze is de dertig pas net gepasseerd en dus nog een lange carrière voor zich. Desalniettemin is ze al in een lange lijst met films te zien geweest. Tussen 2003 en 2005 kwam haar acteercarrière echt van de grond. Ze verscheen in de eerste film van Pirates of the Caribbean en in Pride & Prejudice. Het leverde haar verschillende nominaties op, waaronder voor een Oscar en Golden Globe. Daarvoor was ze natuurlijk al wel in andere titels te zien, maar Pride & Prejudice en Pirates of the Caribbean betekenden echt haar wereldwijde doorbraak.

Sindsdien gaat Keira Knightley als een ster door het leven. Ze werd een graag geziene gast in talk shows, feestjes, premières en natuurlijk was ze gewild voor diverse films. Dat succes een keerzijde heeft ondervond ook Keira Knightley. De media merkten op dat ze er wel erg mager uit zag en dus kreeg ze vragen over anorexia. Ze ontkende dit, maar gaf wel toe dat het een regelmatig voorkomend probleem is in haar familie. Knightley gaf te kennen hierdoor juist extra goed op haar gewicht te letten. Gelukkig staat de negatieve aandacht de prestaties van Keira Knightley niet in de weg. Ze wordt regelmatig gecast voor interessante films.

Op Netflix is Keira Knightley in diverse films te zien, waaronder deze drie:

  1. Laggies

Ze is pas 28, maar Megan (Keira Knightley) zit nu al in een midlifecrisis. Ze heeft totaal geen idee waar haar toekomst ligt. Als haar vriend op het punt staat haar ten huwelijk te vragen draait Megan door. Ze wil eigenlijk niet volwassen worden en dus trekt ze op met naar school gaande tieners en heeft ze slaapfeestjes. Natuurlijk beseft ze dat dit niet de goede richting is voor haar leven. De liefde helpt haar er uiteindelijk bovenop.

  1. Seeking a Friend for the end of the World

Het einde der tijden is nabij. Een asteroïde zal inslaan op de aarde en alles vernietigen. Dodge (Steve Carell) besluit om als één van zijn laatste acties in zijn leven op zoek te gaan naar zijn jeugdliefde. Buurvrouw Penny (Keira Knigthley) is totaal van het padje en assisteert Dodge tijdens de trip. Het zorgt voor een hoop complicaties en uiteindelijk kruipt het bloed uiteraard waar het niet gaan kan in deze romantische komedie.

  1. A Dangerous Method

Zo ontspannen de sfeer in Laggies en Seeking a Friend for the end of the World is, zo serieus is A Dangerous Method. Deze thriller speelt zich af voor de eerste wereldoorlog en vertelt het verhaal over de relatie tussen Carl Jung (grondlegger van de psychoanalyse), zijn leermeester Sigmund Freud, en Sabina Spielrein (Knightley). Spielrein is eerst patiënt van Jung, later assistent en seksslaaf.