Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Jennifer Aniston op Netflix

Jennifer Aniston Netflix
Deze week vierde Jennifer Aniston haar 47ste verjaardag. De actrice werd wereldberoemd als Rachel van Friends en eigenlijk is ze altijd in het genre komedie blijven hangen. Ze speelde in tientallen films en vaak waren dit romantische komedies. Met het oog op Valentijnsdag en de verjaardag van Jennifer Aniston is dit het perfecte weekend om drie films van haar uit te lichten.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Tom Hanks op Netflix

Jennifer Aniston

De originele achternaam van de familie is niet Aniston, maar Anastassakis. Dat klinkt Grieks en dat is het ook. De vader van Jennifer werd namelijk geboren op het Griekse eiland Kreta. Op tweejarige leeftijd verhuisde hij met zijn ouders naar Amerika en veranderden ze hun naam in Aniston. In 1969 werd Jennifer geboren in Sherman Oaks, Los Angeles.

Vanaf 1994 groeide de populariteit van Jennifer Aniston en dat had alles te maken met haar rol in Friends. Rachel was één van de hoofdrolspeelsters in de populaire sitcom. Een kapsel dat Jennifer Aniston in Friends werd aangemeten werd zelfs gedoopt tot the Rachel. Toen de serie op zijn eind liep stortte Jennifer Aniston zich op de filmindustrie. Vanwege Rachel had ze een bepaald imago gekregen en speelde ze in de ene na de andere komediefilm.

  1. Office Space

In de heerlijke komedie Office Space speelt Jennifer Aniston Joanna, de serveerster van cafetaria Chotchkie’s. Ze heeft een hekel aan haar baas en haar collega. Wie ook een hekel aan zijn baan heeft is Peter Gibbons (Ron Livingston). Door een hypnose is hij hier uiterst eerlijk over tegen zijn bazen en krijgt hij zelfs promotie. Zijn goede collega’s worden echter ontslagen en hierdoor komt Peter in opstand. Ondertussen groeien Peter, vaste bezoeker van Chotchkie’s, en Joanna steeds meer naar elkaar toe.

  1. Marley & Me

Marley & Me is de aandoenlijke romantische komedie met Jennifer Aniston en Owen Wilson in de hoofdrol. John (Wilson) en Jenny (Aniston) weten niet zeker of ze er verstandig aan doen om aan kinderen te beginnen. Daarom besluiten ze een hond te adopteren. Ze kiezen voor Marley, een labradorpup. De hond terroriseert het huis en zet de relatie onder zware druk. Marley zorgt juist voor extra zorgen bij John en Jenny om kinderen te nemen, maar toch raakt Jenny zwanger. De kinderen en de hond lijkt het stel allemaal te veel te worden, maar als Marley ziek wordt blijkt pas hoe geliefd de hond is bij het gezin.

  1. The Good Girl

Romantische komedies zijn Jennifer Aniston op het lijf geschreven, want ook in The Good Girl blinkt ze weer uit in haar rol. Ze speelt Justine, een kassamedewerkster bij de plaatselijke supermarkt Retail Rodeo. Ze vindt haar leventje maar niets, maar als er op een dag een nieuwe collega, Thomas Holden Worther (Jake Gyllenhaal) komt werken treden er meerdere veranderingen op in haar leven. Ze krijgt een affaire met Holden, terwijl dat eigenlijk helemaal niet bij de persoon Justine past. Welke afslag neemt ze in haar leven?

Er staan meer films van Jennifer Aniston op Netflix. Klik HIER om ze te bekijken.