Drie keer ... op Netflix

Drie keer… Hugh Jackman op Netflix

Hugh Jackman Netflix
In 2008 werd Hugh Jackman door People Magazine uitgeroepen tot The Sexiest Man Alive. De Australiër liep op dat moment al een forse tijd mee in het wereldje, maar was toch alweer veertig jaar oud (of jong). Zijn grote doorbraak beleefde Jackman na X-Men.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Jennifer Anniston op Netflix

Hugh Jackman

Aan X-Men heeft Hugh Jackman dus veel te danken. Het maakte hem in een klap een beroemdheid, terwijl hij eigenlijk helemaal niet in de rol van Wolverine zou kruipen. Die rol was namelijk eigenlijk weggelegd voor Dougray Scott, maar omdat hij ook met de opnames van Mission: Impossible II zat moest Scott afzeggen voor X-Men. Jackman verving hem in X-Men en de film werd een enorme kaskraker. Ook Hugh Jackman ontving veel positieve commentaren en zijn naam was definitief gevestigd in Hollywood.

Het leven van Jackman is niet alleen maar een grote droom. De acteur heeft ook zeker met tegenslagen te maken gehad. In 2013 ontdekte hij, tijdens de opnames voor X-Men: Day of Future Past, een verdacht plekje op zijn lichaam. Het bleek huidkanker te zijn. Weliswaar in de mildste vorm, maar inmiddels is hij in een paar jaar tijd al vier keer behandeld aan de ziekte. Recentelijk liet hij op Instagram weten dat hij weer was behandeld en wees hij op het gevaar van de zon, als je je niet goed insmeert.

Ondanks het feit dat Hugh Jackman zich soms moet laten behandelen tegen huidkanker is hij nog steeds zeer actief als acteur. Ook op Netflix zijn meerdere titels van de succesvolle acteur te vinden en wij selecteerden er drie. Er zijn echter meer titels van hem beschikbaar. Klik HIER om ze te bekijken.

  1. Scoop

Een film waarin Scarlett Johansson en Hugh Jackamn de hoofdrol spelen is natuurlijk bij voorbaat al een droomcast. Johansson wordt door de mannen als één van de meest mooie vrouwen ter wereld gezien, terwijl Jackman goed ligt bij de dames. In de romantische komedie Scoop kwamen Johansson en Jackman samen. Ook Woody Allen speelde een belangrijke rol in deze film uit 2006.

  1. Real Steel

Real Steel speelt zich af in de nabije toekomst, 2020 om precies te zijn. In de ring bij het boksen staan niet langer meer mensen die het tegen elkaar opnemen, maar robots. Charles Kenton (Jackman) heeft zo’n robot, maar heeft schulden bij de promoter, Ricky (Kevin Durand). Charles verkoopt de voogdrijrechten van zijn zoon om uit de problemen te geraken. De problemen worden echter alsmaar groter. Charles gaat op zoek naar een robot die het tij kan laten keren.

  1. Van Helsing

Van Helsing is een verhaal met een Nederlands tintje. Het verhaal van de hoofdpersoon is namelijk afgeleid van de Nederlandse vampierjager Abraham van Helsing, bekend van het boek Dracula. Hugh Jacman speelt Van Helsing. Van Helsing bracht ruim driehonderd miljoen dollar in het laatje, maar toch viel de uiteindelijke winst tegen. De productiekosten waren, mede vanwege de special effects, torenhoog (160 miljoen dollar).