Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Eva Mendes op Netflix

Evs Mendes Netflix

Eva Mendes heeft het ver geschopt als actrice. Ze begon als actrice in muziekvideo’s en reclames, maar groeide later uit tot één van de populairdere dames van Hollywood. In 2001 brak ze pas door en voorlopig gaat Mendes nog wel even door op het witte doek.

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Bekijk ook: Drie keer… Tom Cruise op Netflix

Eva Mendes op Netflix

Children of the Corn V: Fields of Terror was voor Eva Mendes haar eerste film. Het was bepaald geen kaskraker, maar zoals iedere acteur en actrice moest ook Mendes onderaan de ladder beginnen. Ze verscheen in nig een aantal B-films, toen in 2001 de klapper kwam. Eva Mendes maakte deel uit van de cast van Training Day. Denzel Washington was de absolute ster in deze film, maar ook Mendes viel in positieve zin op. Het zorgde ervoor dat Mendes niet meer in B-films hoefde te acteren en werd ze gedoopt tot een grote belofte van Hollywood. Die status heeft ze inmiddels volledig waargemaakt.

Eigenlijk kun je wel stellen dat Eva Mendes enorm veelzijdig is. Naast acteren zingt ze ook heel verdienstelijk en daarnaast klust de Amerikaanse met Cubaans bloed ook regelmatig bij als model. Ze poseerde met haar fraaie verschijning voor grote merken als Reebok, Magnum en Calvin Klein. Alsof dat allemaal niet genoeg is ontwierp Eva Mendes een modecollectie voor New York & Company.

  1. The Place Beyond the Pines

In The Place Beyond the Pines speelde Eva Mendes samen met wereldtoppers Ryan Gosling en Bradley Cooper. In deze dramafilm speelt Mendes Romina, de ex van Luke (Gosling). Luke en Romina hebben al een tijd geen contact meer gehad, nadat ze uit elkaar zijn gegaan. Luke is een professioneel motorrijder, maar als hij hoort dat hij een kind heeft van Romina wil hij financieel bijdragen aan de opvoeding van zijn kind. Met motorrijden verdient hij niet genoeg, waardoor hij besluit om banken te overvallen. Hij komt hiermee vervolgens in de problemen met een jonge politieagent (Cooper).

  1. Hitch

Alex Hitchens is de persoon waar alle mannen bij uitkomen die op zoek zijn naar een droomvrouw, maar zelf niet in staat zijn ze te versieren. Hitch is een professioneel relatiemanager en weet iedere man aan zijn droomvrouw te koppelen. Hitch, the date doctor, geeft echter nooit zijn naam prijs, omdat anders zijn eigen liefdesleven voorbij is. Als hij zelf smoorverliefd wordt op verslaggeefster Sara (Mendes) komt alles bijeen. Sara wil de date doctor ontmaskeren, maar dat zal voor haar een grote schok zijn.

  1. The Women

In The Women speelt Eva Mendes weer eens de bloedmooie vrouw. Naast Mendes is er ook een hoofdrol voor Meg Ryan (Mary). Mary is zeer populair en getrouwd. Als Mary en haar vriendinnen erachter komen dat haar man vreemd gaat met Crystal (Mendes) van de parfumafdeling van een warenhuis is de schok groot. Mary kan het niet geloven dat haar man vreemd gaat met iemand die haar looks gebruikt om te krijgen wat ze wil. Het huwelijk bleek toch niet zo perfect als gedacht, maar moet Mary Crystal tussen haar huwelijk laten komen en zo haar dochter ongelukkig maken?