Drie keer ... op Netflix Laatste Nieuws

Drie keer… Cameron Diaz op Netflix

Cameron Diaz Netflix

Als je naar de leeftijd van Cameron Diaz (43) kijkt zou je zeggen dat de hoogtijdagen van de actrice geweest zijn. Toch is niets minder waar, want nog altijd is Cameron Diaz een oogverbluffende verschijning. In Hollywood is het vaak zo dat de interesse voor actrices afneemt wanneer ze de dertig jaar gepasseerd zijn en ook al is Diaz geen twintiger meer, nog steeds krijgt zij het voor elkaar om zowel mannen als vrouwen voor de buis te krijgen.

Lees ook: Drie keer… Robert de Niro op Netflix

Het aanbod van Netflix telt in België inmiddels al veel meer dan 1500 films en series. De keuze is dus reuze, maar juist dat is soms moeilijk als je niet weet waar je naar wilt kijken. Je raakt verdwaald in het aanbod en na uren speuren constateer je dat het alweer bedtijd is en is er niets terecht gekomen van een heerlijk avondje Netflixen. NetflixInBelgië helpt je om makkelijker en sneller een keuze te maken. Ieder weekend lichten we een acteur of actrice van naam uit en geven je drie mogelijke films om uit te kiezen, waar de betreffende acteur uiteraard een hoofdrol in speelt.

Cameron Diaz

De meeste films waarin Cameron Diaz te zien is zijn romcoms en dat is ook heel logisch. Diaz is geknipt voor deze rollen en dat heeft ze al meermaals bewezen. Toch was haar eerste rol in een film geen romantische komedie. Haar auditie voor The Mask leverde Cameron Diaz haar eerste rol op in een Hollywood film. Ze kreeg tot haar eigen verbazing de rol toegewezen, terwijl ze geen enkele ervaring had als actrice. Snel nam ze een aantal acteerlessen en de rest is eigenlijk geschiedenis.

Na The Mask verscheen ze in de ene na de andere Hollywood-film. The Mask had haar immers het predicaat sekssymbool opgeleverd. De mooie blondine had de films voor het uitkiezen en dat terwijl ze voor The Mask eigenlijk bezig was met een carrière als model. Nog in haar tienerjaren kreeg ze al de nodige klussen als model. Ze was pas achttien toen ze Down Under een fotoshoot deed voor Coca Cola in Sydney. Hoewel het uiterlijk van Cameron Diaz haar carrière als actrice absoluut goed heeft gedaan kwam er door The Mask direct een einde aan haar modellencarrière. Spijt zal Cameron Diaz er echter niet van hebben en wij al helemaal niet. Tientallen films met de Amerikaanse in de hoofdrol zijn er verschenen en gelukkig is Cameron Diaz op Netflix ook ruim aanwezig. Als actrice of met haar stem in een animatiefilm. Wij selecteerden drie films van Cameron Diaz die op Netflix te zien zijn.

  1. Knight and Day
  2. Knight and Day is niet de standaard romcom waarin Cameron Diaz regelmatig te zien is. Uiteraard heeft ook deze film een komisch randje, want een film zonder humor is niks voor Diaz. Actie is er echter ook volop in Knight and Day. Cameron Diaz speelt de ongelukkige June, maar een toevallige ontmoeting met Roy Miller (Tom Cruise) in een vliegtuig zorgt ervoor dat haar leven een drastische wending neemt nadat het toestel is neergestort in een maisveld.

  3. My Best Friend’s Wedding
  4. Naast The Mask was ook My Best Friend’s Wedding cruciaal in de carrière van Cameron Diaz. De film kreeg in 1997 voornamelijk lovende kritieken. Vreemd is het ook niet, want de cast mag er wezen. Naast Cameron Diaz waren er namelijk ook hoofdrollen voor Julia Roberts en Dermot Mulroney. Cameron Diaz speelt in My Best Friend’s Wedding de rol van Kimberley en gaat trouwen met Michael (Mulroney). De beste vriendin van Michael, Julianne (Roberts), blijkt echter meer gevoelens dan gedacht te hebben voor Michael en wil het aanstaande huwelijk dwarsbomen. Dat blijkt echter best moeilijk als ze Kimberley ontmoet…

  5. What Happens in Vegas
  6. De combinatie Ashton Kutcher en Cameron Diaz in What Happens in Vegas is perfect. Ze zijn allebei waanzinnig populair en passen perfect in een romantische komedie. In deze film ontmoeten de twee hoofdrolspelers elkaar tijdens een dronken nacht in Las Vegas en dat dat gevaarlijk kan zijn bewezen Kutcher en Diaz. Zonder het goed te beseffen trouwden zij in de trouwhoofdstad van Amerika. Met alle gevolgen van dien. In nuchtere toestand blijken ze elkaar namelijk niet te kunnen luchten of zien. Jack (Ashton Kutcher) wint echter drie miljoen dollar met een kwartje die hij van Joy (Cameron Diaz) heeft gekregen. Wie heeft nu het recht op deze miljoenen en hoe lossen ze dit op…?

Cameron Diaz is op Netflix in meer films te zien, klik hier om ze te bekijken!