Laatste Nieuws

Dr. Vijay Kapoor verlaat New Amsterdam per direct

Het derde seizoen van New Amsterdam gaat er voor fans van de serie anders uitzien dan eerder gedacht. Een van de hoofdpersonages heeft er namelijk voor gekozen om de serie per direct te verlaten. Het gaat om Anupam Kher, verantwoordelijk voor de rol van Dr. Vijay Kapoor. De acteur voelt zich door de gezondheid van zijn vrouw genoodzaakt om uit de serie te stappen.

Definitief vertrek

New Amsterdam doet sinds zijn release op Netflix goede zaken. De serie staat er al wekenlang goed voor in de dag top-10 en in de Verenigde Staten wordt momenteel het derde seizoen uitgezonden. Daarin wordt afscheid genomen van Dr. Kapoor. Hij zal definitief uit de serie verdwijnen en dat heeft alles te maken met de gezondheid van zijn vrouw.

Ernstig zieke vrouw

Acteur Anupam Kher liet recent weten dat het niet goed gaat met zijn vrouw, actrice Kirron Kher. Ze lijdt aan Multipel Myeloom, een vorm van bloedkanker, en wordt daar momenteel voor behandeld. “Ze ondergaat momenteel een behandeling en we zijn er zeker van dat ze hier sterker uit zal komen dan voorheen. We zijn erg gezegend dat ze wordt verzorgd door een fenomenaal aantal artsen”, zo liet Anupam Kher weten aan The Hindustan Times. In aflevering 9 van New Amsterdam seizoen 3 wordt afscheid genomen van Dr. Kapoor. Hij was sinds het begin te zien in de ziekenhuisserie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?