Laatste Nieuws

Downton Abbey releasedatum op Netflix in België bekendgemaakt

Downton Abbey wordt mondiaal uitgerold op Netflix. De afgelopen maand waren er al heel wat landen aan de beurt, waaronder Nederland. De teleurstelling was dan ook groot dat België nog niet aan de beurt was, maar nu is er duidelijkheid verschaft. Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt.

November is het zover

De licentie voor Downton Abbey is nu dus ook officieel binnen voor België. Netflix heeft deze week namelijk naar buiten gebracht dat per 1 november de Britse serie ook te zien zal zijn in Vlaanderen. De moeder aller kostuumdrama’s zal in zijn volledigheid verschijnen, want alle zes de seizoenen van de dramaserie zullen worden toegevoegd. Daarmee is de reeks na vier jaar terug op Netflix.

Beste kostuumdrama’s ooit

Downton Abbey is één van de beste kostuumdrama’s die ooit is verschenen. Met een IMDb-score van 8,7 doet de serie het uitstekend. De serie heeft zijn naam te danken aan het fictieve statige huis waarin de serie zich afspeelt. Downton Abbey is namelijk het huis van de graaf en gravin van Grantham. In de serie volgen we de levens van de aristocratische familie Crawley. Het verhaal speelt zich af in de vroege regeerperiode van Koning George V en laat zien hoe de standsverschillen zijn in een Brits landhuis. De reeks liep van 2010 tot en met 2015. Ondertussen is er ook nog een film verschenen en wordt er gewerkt aan een tweede film.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?