Laatste Nieuws

Downloaden is vanaf nu mogelijk op Netflix

Netflix geeft abonnees vanaf vandaag de mogelijkheid om films, series en documentaires te downloaden. Ga je op pad waar geen internet is, of waar je geen WiFi hebt en je databundel van je telefoon niet gelijk naar de knoppen wilt laten gaan? Dan kun je nu dus ook je favoriete titels downloaden.

Downloaden via detailpagina

Aan het downloaden van titels zijn geen extra kosten verbonden, zo laat Netflix weten. “Veel gebruikers genieten van Netflix vanuit huis, maar we horen regelmatig dat mensen door willen kijken in het vliegtuig of op andere plaatsen waar hun internetverbinding duur of beperkt is. Dat kan nu worden opgelost door op de download button te klikken. Deze vind je op de detailpagina van de film of serie. Hierdoor kun je op een later moment doorkijken zonder internetconnectie.

Alsnog wereldwijd downloaden

Netflix heeft lange tijd aangegeven dat er geen downloadoptie zou komen. Later werd dit gecorrigeerd naar het mogelijk maken van downloaden in landen waar WiFi-connecties nog niet vloeiend waren. Uiteindelijk is er nu dus toch besloten om de downloadoptie wereldwijd beschikbaar te maken. De komende weken zal het downloaden verder worden uitgerold.

Momenteel is het al mogelijk om onder meer Orange Is The New Black, Narcos en The Crown te downloaden. De nieuwe optie zal beschikbaar zijn op telefoons en tablets, zowel met Android en iOS. Mocht de downloadfunctie bij jou nog niet zichtbaar zijn? Check dan in de appstore of er een update beschikbaar is van de Netflix applicatie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?