Laatste Nieuws

Donkere komedie-serie Dead To Me besteld door Netflix

Liz Feldman Netflix

Liz Feldman gaat een tiendelige serie maken voor Netflix met de titel Dead To Me. Deze donkere komedieserie wordt gemaakt door de CBS Studios en is de vierde serie vanuit deze studio na American Vandal, Insatiable en Unbelievable.

Vrije geest met schokkend geheim

Dead To Me gaat over een krachtige vriendschap die bloeit tussen een weduwe en een vrije geest met een schokkend geheim. Feldman heeft als schrijver 2 Broke Girls al op haar naam staan en ze zal samen gaan werken met Will Ferrell en Adam McKay van de Gloria Sanchez Prods.

Makers American Vandal

Netflix heeft al ervaring met Ferrell en McKay, want zij waren ook verantwoordelijk voor het zeer succesvolle American Vandal. Dit is een parodie op truecrime documentaireseries zoals Making a Murderer. Het was een serie die wat onder de radar bleef, maar uiteindelijk één van de meest binge-wachted titels werd. Nu komt er dus meer van deze producers. Feldman kondigde Dead To Me al aan in januari en liet toen weten dat de serie het best omschreven kon worden als een komische Big Little Lies-variant. Met een duidelijk plot en zeer donkere humor. Wanneer de serie zal verschijnen is nog niet bekend.