Laatste Nieuws

Docu over Formule 1 heeft releasedatum en spetterende trailer

De releasedatum van de documentaireserie over de Formule 1 is bekend. Ook is er een trailer verschenen waarin we alvast een glimp te zien krijgen van wat we kunnen verwachten van Formula 1: Drive to Survive. Vanaf 8 maart kunnen we op Netflix aan de slag met de serie.

Formule 1 documentaire

Netflix heeft de laatste tijd gewerkt aan een documentaire over de Formule 1. Het resultaat is Formula One: Drive to Survive, een tiendelige serie waarin we een exclusief kijkje krijgen in de Formule 1.

De documentaire laat zien wat er allemaal schuilgaat achter de races en wat er allemaal speelt in het leven van de topcoureurs, de teambazen en eigenaren. Alle opofferingen die gebracht worden om iedere keer weer het allerbeste te presteren. De docuserie is afkomstig van de makers van onder meer Senna en Amy.

Formule 1 docu op Netflix

De Formule 1-documentaire Formula One: Drive to Survive wordt op 8 maart 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle tien de afleveringen verschijnen op die dag in één keer bij de streamingdienst. Negen dagen daarna gaat het nieuwe Formule 1-seizoen van start. Nu is al duidelijk dat er in de toekomst ook een tweede seizoen volgt.