Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van september op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van september.

Monarca

Drugskartels in Latijns-Amerika hebben we de laatste jaren al heel wat series over langs zien komen. Het is echt niet de enige tak waar de onderwereld een vinger in de pap heeft. Ana Mariá keert terug naar Mexico om het tequila-imperium van haar familie te redden. Maar in het totale corrupte systeem waar ze terecht komt is het een bijna onmogelijke opgave.

Glitch

In een slaperig Australisch dorpje wordt de lokale agent opgeroepen om op het kerkhof te assisteren, daar lopen namelijk een aantal dolende mensen rond. Die lijken geen idee te hebben wat ze daar doen en samen met een arts brengt de agent ze naar het bureau. Daar eenmaal aangekomen staat hij perplex, want één van de mensen is zijn vrouw. Alleen… zijn vrouw is een aantal jaar geleden overleden. Diverse gestorven mensen zijn teruggekeerd, alleen hoe kan dit en wat zijn de gevolgen? Het derde en tevens laatste seizoen is nu op Netflix verschenen.

Jeff Dunham: Beside Himself

Jeff Dunham is uniek in zijn genre. De Amerikaanse buikspreker en stand-upcomedian weet met zijn poppen iedereen aan het lachen te maken. Dunham is dan ook een graag geziene gast bij onder meer The Tonight Show. Enige tijd had hij ook een eigen show, nu maakt hij weer stand-up specials. De nieuwste daarvan is nu te zien op Netflix: Beside Himself. Met zijn oude vrienden Peanut, Walter, José Jalapeno, Bubba J en Achmed neemt hij zichzelf en de Amerikaanse cultuur flink op de hak.

In the Shadow of the Moon

Met Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman en Michael C. Hall vormen de topcast voor In the Shadow of the Moon. Een film die tussen horror en thriller hangt. In 1988 jaagt politieman Thomas Lockhart op een seriemoordenaar. Na een wilde achtervolging ziet hij haar voor zijn eigen ogen door een trein worden meegesleurd. Hoe kan het dan dat ze negen jaar later weer opduikt? En exact dezelfde moorden weet te plegen? De misdaden beginnen iedere wetenschappelijke verklaringen te tarten en Lockhart raakt zo geobsedeerd dat hij zijn gezonde verstand verliest.

Molly’s Game

Molly’s Game vertelt het waargebeurde verhaal van skiester Molly Bloom. Nadat Molly zich net niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen reist ze af naar Los Angeles om er als cocktailserveerster te werken. Al snel groeit ze via het sociale circuit uit tot organisator van underground pokertoernooien voor de elite in Hollywood.

Evelyn

Evelyn was op het London Film Festval van 2018 voor het eerst te zien, maar staat pas sinds deze maand ook echt op Netflix. De documentairefilm draait om de familie van Orlando von Einsiedel, de man die de documentaire ook heeft geregisseerd en zelf de hoofdrol speelt. De regisseur wil laten zien hoe zijn familie wordt geteisterd door de zelfmoord van zijn broer. Samen met zijn familieleden maakt hij een emotionele, heleden en prachtige reis door het Verenigd Koninkrijk.

Onze 6 tips van augustus op Netflix
Onze 6 tips van juli op Netflix
Onze 6 tips van juni op Netflix
Onze 6 tips van mei op Netflix
Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?