Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van mei op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van mei.

El Recluso

De dochter van een belangrijke politicus uit de Verenigde Staten wordt ontvoerd. De ontvoerders horen bij een gang die in een levensgevaarlijke Mexicaanse gevangenis horen te zitten. De politicus schakelt een voormalig lijfwacht in om de dochter terug te vinden. Zonder enige twijfel laat hij zich opsluiten in de gevangenis om de waarheid te achterhalen, maar al snel merkt hij dat er veel meer speelt.

Alta Mar

Twee zussen nemen een verstekeling mee aan boord op een reis naar Brazilië. De passagiers willen in Zuid-Amerika een nieuw leven beginnen, maar er blijkt veel meer te spelen. Binnen de kortste keren wordt er iemand van het schip gegooid, staat de hut van de zussen in de brand en blijkt iedereen te liegen een geheim te hebben.

See You Yesterday

Schoolvrienden C.J. en Sebastian zijn wetenschappelijke genieën en werken in hun vrije tijd aan hun nieuwste uitvinding: een rugtas waarmee je kunt tijdreizen. Maar als C.J.’s oudere broer Calvin na een aanvaring met de politie komt te overlijden, besluit het jonge duo hun onafgemaakte technologie op het spel te zetten in een poging om Calvin te redden. Ze proberen zo snel mogelijk hun zelfgemaakte tijdmachines te perfectioneren zodat ze terug kunnen om een ramp te voorkomen.

1994

Het jaar 1994 was een bizar jaar in de Mexicaanse geschiedenis. Presidentskandidaat Luis Donaldo Colosio werd vermoord en dit was het startpunt van een opeenstapeling van gebeurtenissen. Zo werd de EZLN (Zapatista Bevrijdingsleger National) opgericht en zou het jaar eindigen met de ‘Dwaling van December’. Netflix heeft hier nu een documentairereeks van gemaakt.

Tiny House Nation

Tiny Houses, het is inmiddels veel meer dan een rage. Waarom groot wonen als je ook midden in de natuur in een klein huisje kunt wonen. En denk je dan veel tekort te komen? Nee hoor, er zijn de meest geniale oplossingen om toch heel comfortabel te kunnen leven. Zie er alles over in Tiny House Nation.

It’s Bruno

Hondenliefhebbers hebben veel over voor hun viervoeter, maar Malcom gaat wel heel ver. Hij zet alles aan de kant voor Bruno en wil zijn wijk in Brooklyn ook opvoeden om zich compleet aan te passen aan de hond. Het levert een hilarische serie op.

Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix
Onze 6 tips van december op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?