Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van maart 2022 op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van maart.

Superstore

Superstore volgt de werknemers van de gigantische supermarkt Cloud 9, een soort Walmart maar dan fictief. In de eerste aflevering van de komedieserie maken we kennis met vakkenvuller Jonah Simms (gespeeld door acteur Ben Feldman), die zijn eerste werkdag beleeft. Al snel krijgt hij een oogje op assistent-manager Amy (America Ferrera) en dat levert natuurlijk een hoop trammelant op… De sitcom Superstore werd bedacht door Justin Spritzer (ook verantwoordelijk voor The Office) en is te zien als en soort aanklacht tegen hoe medewerkers van grote winkelketens in de Verenigde Staten door hun superieuren behandeld worden.

Human Resources

Human Resources is een spin-off van het immens populaire Big Mouth. De Netflix-serie gaat over een paar bijzondere wezens: Hormone Monsters, Depression Kitties en Shame Wizards. Samen vormen zij een onzichtbaar professioneel team dat mensen helpt door hun leven te reizen. Zelf beginnen ze echter ook meer en meer menselijke trekjes te vertonen, ondanks dat het fantasiewezens zijn… In vergelijking met Big Mouth zijn er wat andere ‘monstertjes’ van de partij, zoals bijvoorbeeld Petra the Ambition Gremlin en Keith from Grief.

Rescued by Ruby

In Rescued by Ruby droomt politieagent Dan (Grant Gustin) ervan om lid te worden van het K-9 Search & Rescue-team, maar niemand geeft hem de kans om zijn grote droom na te jagen… Asielhond Ruby droomt van een eigen thuis, maar heeft óók al geen hoop meer. Wanneer het lot Dan en Ruby samenbrengt, is het hun onwankelbare band die hen in staat stelt hun zwaarste beproeving tot nu toe het hoofd te bieden.

The Pirates: The Last Royal Treasure

The Pirates: The Last Royal Treasure vertelt het verhaal van een bende ‘Joseonse’ piraten en bandieten die samen de zeeën trotseren en hopen een verborgen schat te ontdekken. Daarvoor gaan ze geen enkel risico uit de weg: ze bieden woeste stormen en onberekenbare vijanden het hoofd, op zoek naar hun geluk. Maar als dat überhaupt niet te vinden is, wat dan? Niet alle dromen kunnen waargemaakt worden, daar komen ze op een gegeven moment wel achter…

The Andy Warhol Diaries

De docuserie The Andy Warhol Diaries schetst een portret van de legendarische, invloedrijke kunstenaar Andy Warhol en neemt als uitgangspunt de dagboeken van de legende zelf. Die werden pas na zijn dood uitgegeven. The Andy Warhol Diaries begint bij zijn kindertijd in Pittsburgh en volgt de bijzondere reis en carrière van de iconische Warhol, die niet alleen kunst maakte maar ook regisseur, uitgever en tv-producent was!

Making Fun

In Making Fun laat de knorrige, ‘expert-knutselaar’ Jimmy DiResta kinderen heerlijk zinloze uitvindingen bedenken. En als hij daar zin in heeft, gaan hij en zijn vrienden ermee aan de slag. Dat levert natuurlijk komische situaties op!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?