Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van maart op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van maart.

Secret in Their Eyes

De film Secret in Their Eyes heeft een topcast met Nicole Kidman en Julia Roberts. Het verhaal speelt zich ook nog eens in vier landen af met een heftige zaak. De brute moord op de dochter van Jess zet een team FBI-onderzoekers op scherp. Ray, een college van Jess in het FBI-team, heeft na dertien jaar een nieuw spoor. En dan gaat de beerput pas echt open.

Dare Me

De serie Dare Me is gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott. Een team van cheerleaders staat onder leiding van Beth en Addy. Er komt echter een nieuwe coach in het dorp, namelijk Colette. En die zorgt ervoor dat alles zal veranderen. De serie is afgelopen december in Amerika uitgezonden door USA Network.

Dirty Money

Dirty Money maakte veel indruk door misstanden aan te pakken en in beeld te brengen. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven. In het tweede seizoen worden op nieuwe zaken en personen gedoken. Bijvoorbeeld Jared Kushnes. Hij werkte zich op tot adviseur aan het Witte Huis, maar zijn vastgoed bleek verontrustend. Een kunststoffabriek die een klein stadje in Texas vergiftigde en hoe het misbruik maken van wetten erg voor zorgde dat veel ouderen in de problemen kwamen.

Memento

De film Memento is een absoluut meesterwerk van Christoper Nolan. Het geheugen van Leonard is ernstig beschadigd geraakt toen hij de moord op zijn vrouw probeerde te voorkomen. Nu is Leonard uit op wraak, maar door zijn slechte geheugen heeft hij aanwijzingen nodig om zichzelf te doen slagen.

Greenhouse Academy

Met inmiddels al een vierde seizoen is Greenhouse Academy één van de succesvolste tienerseries van Netflix. In de serie volgen we Alex en Haley Woods. Zij zijn hun moeder kwijtgeraakt toen zij voor haar werk als astronaut in een explosie terecht kwam. Alex en Hayley staan nu op het punt om hun leven weer op te pakken en gaan naar een chique kostschool. Daar komen ze al snel in een wereld terecht vol rivaliteit, romantiek en een mysterie.

Marc Maron: End Times Fun

Marc Maron is de laatste jaren hot. Hij is te zien in veel series waaronder GLOW en de films Spenser Confidential en Joker. Met zijn zeer uitgesproken mening en grappen is hij zeer succesvol met een podcast en Netflix heeft nu tevens zijn nieuwste stand-up comedyshow gelanceerd.

Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix
Onze 6 tips van december op Netflix
Onze 6 tips van november op Netflix
Onze 6 tips van oktober op Netflix
Onze 6 tips van september op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?