Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van juni op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van juni.

The Woods

Een nieuwe Harlan Coben-verfilming in serievorm, waarbij er voor The Woods een andere koers is gekozen. De eerdere reeksen op Netflix (Safe en The Stranger) speelden zich af in Engeland, nu is er gekozen voor Polen. Doordat het verhaal zich afspeelt in twee tijdsperiodes geeft de crimereeks gelijk ook een boeiende inkijk in de Poolse geschiedenis, want een kwart eeuw geleden was het land net onder het Russische juk uit. De samenleving zag er dan ook nog heel anders uit. Ondertussen wordt een officier van justitie geconfronteerd met de heropening van de zaak van zijn zusje, die een kwart eeuw geleden zomaar verdween.

Floor is Lava

Floor is Lava is een populair spelletje onder jongeren en dit is door Netflix in een heerlijk familieprogramma gegoten. Drie teams van drie deelnemers moeten iedere aflevering proberen om van de ene naar de andere kant van een kamer te komen. Eén lastig obstakelen… de Floor is Lava. Dus het wordt klimmen, klauteren, springen en goed samenwerken.

Mr. Iglesias

Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias is terug als leraar in Mr. Iglesias. Zijn klas bereidt zich langzaam voor op een toekomst na school, want welke colleges moeten er worden gekozen? Er strijd om taco’s barst los en er zijn nieuwe theaterlessen. En die gaan voor een vlammend slot zorgen.

Fierce Creatures

De meedogenloze mediamagnaat Rod McCain koopt de Engelse Marwood Zoo. Vastbesloten om de ouderwetse, kleine dierentuin om te zetten in een rendabel attractiepark, stuurt McCain zijn sexy marketingmanager en zijn wellustige zoon Vince om orde op zaken te stellen. Als ze aankomen ontdekken ze echter dat Marwoods overdreven nauwgezette directeur, Rollo, al een plan in werking heeft gezet.

Spelling the Dream

Indiaas-Amerikanen vormen een kleine minderheid, met slechts één procent van de bevolking. Toch weten deze kinderen nationale dicteewedstrijden, een begrip in de Verenigde Staten, al ruim dertig jaar te domineren. Waarom is dat? Spelling the Dream belicht deze vraag.

Lenox Hill

Lenox Hill biedt kijkers een interessant kijkje achter de schermen van het Lenox Hill-ziekenhuis. In deze achtdelige documentairereeks komt van alles voorbij. Van bevallingen tot hersenoperaties en dat alles door de ogen van experts. Daarbij krijgen we ook nog een glimp in de persoonlijke levens van twee neurochirurgen, een gynaecoloog en een eerstehulparts.

Onze 6 tips van mei op Netflix
Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix
Onze 6 tips van december op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?