Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van juli op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van juli.

Oscuro Deseo

Spaanstalige series doen het uitstekend op Netflix. Daar heeft Netflix sinds afgelopen maand ook de Mexicaanse thrillerserie Oscuro Deseo bij. Daarin loopt een hartstochtelijk avontuurtje van Alma uit tot een ware tragedie. Kan ze de mensen om zich heen nog wel vertrouwen? Wie spreekt de waarheid en wie blijkt de leugenaar te zijn in Oscuro Deseo?

Karppi

Sofia Karppi heeft al heel wat voor haar kiezen gekregen in het eerste seizoen van de Finse crimeserie. Daar is in het tweede verhaal geen verandering in gekomen. Samen met Sakari Nurmi komt ze ditmaal voor een heftige zaak te staan, met veel slachtoffers. Het zou verband hebben met een omvangrijk bouwproject, maar wie zit erachter?

The Queen + Adam Lambert Story

Queen was Freddie Mercury en visa versa. Toch is er na al die jaren een waardig vervanger gevonden als leadzanger. Adam Lambert is met de op tournee geweest en dit heeft een documentaire opgeleverd. Deze staat op Netflix.

Fatal Affair

Een advocate (Ellie) raakt verstrikt in een sinister kat-en-muisspel als een drankje met een oude vriend (Davis) escaleert in een korte affaire en daarna een obsessie die iedereen van wie ze houdt in gevaar brengt. Ellie wil het huwelijk met haar echtgenoot Marcus zien te redden, maar dat wordt een gevaarlijke missie.

Sing On! Spain

We gaan zingen op Netflix en niet zo’n beetje ook! Er komt een hele strijd aan, over meerdere landen. De aftrap is voor Spanje. !A Cantar! heet het programma, maar de reeks heeft vooral Sing On!. Omdat dit de Spaanse versie is dus Sing On! Spain. In een dynamische karaokewedstrijd strijden zangtalenten van alle rangen en standen om een prijs tot wel dertigduizend euro. Geniet je van deze show? Dan is er goed nieuws, want in augustus is het volgende land al aan de beurt: Duitsland.

Unsolved Mysteries

Netflix heeft Unsolved Mysteries nieuw leven ingeblazen en met succes. Zes zaken zijn uitgebreid belicht, die al het nodige hebben losgemaakt. Het gaat daarbij om drie verdwijningen waarbij het lichaam werd gevonden zonder enige aanwijzing, een lugubere familiemoord, en een vermissing. Tevens is er een speciale ufo-afleveringen. Meer weten over hoe de zaken er nu voor staan lees je hier. Want er zijn al veel tips binnengekomen met diverse ontwikkelingen. Zo is één lichaam door de FBI opgegraven voor nieuw onderzoek.

Onze 6 tips van juni op Netflix
Onze 6 tips van mei op Netflix
Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?