Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van juli op Netflix

The Great Hack Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van juli.

Sugar Rush

Bakwedstrijden kennen we in alle soorten en maten, toch is er met Sugar Rush een nieuwe dimensie aan toegevoegd. Behalve tegen concurrenten bakken de vier koppels namelijk tegen de klok. Ze krijgen een beperkte tijd voor de eerste twee opdrachten. De tijd die de beste twee koppels overhouden mogen ze meenemen naar de finale. Behalve dit nieuwe element ligt het niveau bij Sugar Rush ontzettend hoog. Er worden absolute pareltjes gemaakt, want nog knapper is door de tijdsdruk.

Designated Survivor: 60 Days

Designated Survivor is definitief gecanceld, maar de echte fans kunnen toch nog wel even vooruit. Er is sinds deze maand namelijk een remake van de serie onderweg: Designated Survivor 60 Days. Als door een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering de leiders van het land omkomen, moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin razendsnel aan de slag om Korea door de chaos heen te helpen. En daarvoor heeft hij zestig dagen de tijd.

The Great Hack

De documentaire The Great Hack laat zien hoe het Brits-Amerikaanse databedrijf Cambridge Analytica de persoonlijke gegevens van miljoenen Facebookgebruikers misbruikte om de Brexit erdoor te duwen en om Donald Trump naar het Witte Huis te verhuizen.De invloed van big data wordt door deze docu nog maar eens pijnlijk duidelijk.

Last Chance U

De documentairereeks Last Chance U heeft in het vierde seizoen een nieuw hoogtepunt bereikt. De serie draait om jonge Amerikanen die strijden om een laatste kans als professional American Footballer. Velen hebben problemen gehad en zijn daardoor weggestuurd bij de grote colleges, op kleine scholen proberen ze voor hun laatste kans te gaan. Vaak hebben ze zoveel talent dat ze op dat niveau weten te schitteren. Dit jaar gaat het anders bij de Indy Pirates. Het wordt een rampzalig seizoen, waardoor de reeks nog meer pijn bloot legt.

Bonusfamiljen

Bonusfamiljen draait om Lisa en Patrik, een gelukkig stel dat in verwachting is van hun eerste gezamenlijke kind. Het is namelijk niet het eerste gezin dat ze stichten. Lisa is al getrouwd geweest met Martin, waaruit een zoon (Eddie) en dochter (Bianca) zijn voortgekomen. Patrik heeft samen met Katja een zoon gehad: William. En nu komt er dus nog een kleintje bij, al weet nog niemand dat behalve Lisa en Patrick. Seizoen 3 staat nu op Netflix.

The Last Czars

De miniserie The Last Czars bestaat uit zes afleveringen en toont het einde van de Romanov dynasty. We worden meegenomen naar de sociale onrust in Rusland aan het begin van de 20e eeuw. Als tsaar Nicolaas II zich tegen alle veranderingen keert, ontstaat er een revolutie en wordt het einde van een dynastie ingeluid. Ook zien we hoe zijn vrouw een grote invloed speelt op de verkeerde keuzes van tsaar Nicolaas II.

Onze 6 tips van juni op Netflix
Onze 6 tips van mei op Netflix
Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix