Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van december op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van december.

Call Me By Your Name

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Home for Christmas

De kerstdagen mogen dan wel voorbij zijn, toch is Home for Christmas nog absoluut het kijken waard. Of Hjem til jul zoals de Noorse romantische komedieserie origineel heet. Johanne wil wel eens af van het gezeur van haar familie wanneer ze een vriendje krijgt. Die heeft ze namelijk, zo beweert ze althans. En dan staat het volgende probleem gelijk voor de deur, want ze zal een vriendje moeten scoren voor de kerstdagen aanbreken. Alleen thuis aankomen is namelijk geen optie meer.

The Confession Killer

Is Henry Lee Lucas de grootste seriemoordenaar ooit in de Verenigde Staten, of een man die zich alles liet aanpraten wat goed uitkwam? Tussen 1975 en 1983 zou hij honderden moorden hebben gepleegd en toen hij eenmaal werd aangehouden bekende hij ze één voor één. Maar waren dit echte bekentenissen of waren het allemaal voorzetjes van de Texas Rangers? The Confession Killer diept de gehele geschiedenis van Henry Lee Lucas uit.

The Huntsman Winter’s War

Lang voordat de boze koningin Ravenna verslagen werd door het zwaard van Sneeuwwitje, keek ze stilaan toe hoe haar zus Freya verraden werd en hun koninkrijk ontvluchtte. Met Freya’s gave om elke vijand te bevriezen heeft de jonge ijskoningin tientallen jaren in een winters paleis een leger aan dodelijke jagers, waaronder de inmiddels tegen haar gekeerde jagers Eric en Sara gecreëerd. Wanneer ze over de ondergang van haar zus hoort, roept ze haar resterende soldaten op om de magische spiegel op te halen. Ze komt er echter achter dat Ravenna terug tot leven gewekt kan worden om vervolgens hun krachten te bundelen en het betoverde land te bedreigen.

The Team (seizoen 2)

Een internationaal Europees politieteam moet zaken zien op te lossen, die versleuteld zijn door diverse landen. De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel, en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen.

Gidseltagningen (Below the Surface)

Een heftige gijzeling in Kopenhagen. Drie gewapende mannen nemen een metro over en gijzelen een coupé. Vijf passagiers en het drietal zit nu vast in een nieuw aan te leggen metrostelsel onder de Frederiksker. Er moeten miljoenen op tafel komen, zo niet dan zullen de gijzelaars het niet overleven.

Onze 6 tips van november op Netflix
Onze 6 tips van oktober op Netflix
Onze 6 tips van september op Netflix
Onze 6 tips van augustus op Netflix
Onze 6 tips van juli op Netflix
Onze 6 tips van juni op Netflix
Onze 6 tips van mei op Netflix
Onze 6 tips van april op Netflix
Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?