Kijktips

Dit zijn onze 6 tips van april op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van april.

Sunderland ‘Til I Die

De bal rolt momenteel nergens, toch is er voor de verstokte voetbalfan nog wel wat te beleven. De bizarre avonturen van Sunderland bijvoorbeeld. In Sunderland ‘Til I Die werd de club van binnenuit een seizoen lang gevolgd. Het werd zo’n krankzinnig verhaal dat de makers nog een jaar lang bij de vervallen Engelse club zijn geweest. Het resultaat is een must watch én gelijk lesmateriaal voor iedere clubbestuurder hoe het vooral níet moet.

Il Processo

Een Italiaanse officier van justitie is er klaar mee. Ze wil haar leven in een nieuwe richting duwen en vertrekken naar New York, waar de liefde van haar leven woont. Net op dat moment wordt er een moord gepleegd waar ze simpelweg niet van weg kan lopen. Ze besluit dan ook nog één keer haar tanden in de zaak te zetten.

Sergio

Wagner Moura heeft naam gemaakt als Pabo Escobar in Narcos, nu speelt hij in de film Sergio de diplomaat Sergio Vieira. In 2003, ten tijde van de Amerikaanse invasie van Irak, reisde de VN-diplomaat naar Bagdad voor vredesonderhandelingen. Maar bij een terroristische bomaanslag op het Canal Hotel raakte hij bedolven onder een berg puin.

Brews Brothers

Misschien is Brews Brothers niet de beste sitcom ooit, het heeft iets waardoor je wel door blijft kijken. Twee broers runnen een brouwerij, maar kunnen eigenlijk helemaal niet met elkaar opschieten. Ze moeten toch samenwerken om de tent draaiende te houden. Het boeiende aan de serie is vooral de zeer goede details en kennis van bier, want daar is geen half werk afgeleverd.

Win the Wilderness

De origineel BBC-serie is nu ook verschenen op Netflix. Zes stellen moeten bewijzen over de overlevingsvaardigheden te beschikken om een bijzonder huis te winnen, diep in de uitgestrekte, woeste wildernis van Alaska. Deze wordt sinds 1995 bewoond door Duane en Rena, een hut die ze zelf hebben gebouwd. Nu zijn ze op leeftijd en is het tijd voor opvolging.

After Life

Ricky Gervais heeft voor het tweede jaar op rij een meesterwerkje afgeleverd. Met het debuutseizoen van After Life wist hij veel indruk te maken. Het tweede deel is nog donkerder en hoofdpersonage Tony (gespeeld door Gervais) valt nog dieper in de put. De vroege dood van zijn vrouw Lisa komt nu volledig binnen en er rest hem niets dan zich volledig bloot te geven. Maar hoe kom je bij het punt dat je weer omhoog durft te kijken?

Onze 6 tips van maart op Netflix
Onze 6 tips van februari op Netflix
Onze 6 tips van januari op Netflix
Onze 6 tips van december op Netflix
Onze 6 tips van november op Netflix
Onze 6 tips van oktober op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?