Laatste Nieuws

Dit zijn de kerstfilms van 2021 op Netflix

Nu de zomer alweer zo goed als voorbij is, is het tijd om vooruit te kijken naar Kerstmis. Ook dit jaar wordt het kerstfeest weer groots gevierd op Netflix. De streamingdienst is al druk bezig om alle kersttitels van dit jaar op een rijtje te zetten en daar behoren dit jaar ook weer kerstfilms bij. In dit artikel vind je een overzicht van de kerstfilms die we in 2021 op Netflix mogen verwachten.

Terugkerende films

De laatste jaren hebben we gemerkt dat succesvolle kerstfilms snel een vervolg krijgen. Ook dit jaar mogen we weer een aantal vervolgfilms verwachten. Zo keert De Fmailie Claus terug voor een vervolg en is Vanessa Hudgens binnenkort te zien in The Princess Switch 3. Hieronder vind je de nu al aangekondigde kerstfilms voor 2021.

A Boy Called Christmas – november 2021

A Boy Called Christmas is een van de eerste Netflix kerstfilms die we dit jaar mogen verwachten. De hoofdrollen zijn voor Kristen Wigg, Maggie Smith en Michiel Huisman en de verwachtingen zijn nu al hooggespannen. De film is gebaseerd op een boek van schrijver Matt Haig waarin het draait om een jongetje genaamd Nikolas. Hij beleeft een magisch kerstavontuur.

The Princess Switch 3 – november 2021

The Princess Switch is al twee delen een groot succes en nu komt er ook een derde deel. In het eerste deel zagen we Vanessa Hudgens als de hertogin van Montenaro en als banketbakster Stacy. Als Stacy en de toekomstige prinses door hebben dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen. In het tweede deel kwam daar een derde lookalike bij.

Robin Robin – 24 november 2021

Robin Robin is de eerste kerstfilm van dit jaar waar ook de eerste teaser al van is verschenen. De film draait om een roodborstje dat geadopteerd wordt door een familie muizen. Het blijkt echter lastig te zijn om te wennen aan het muizenleven. De roodborst besluit op pad te gaan om zichzelf te ontdekken.

1000 Miles from Christmas – december 2021

1000 Miles from Christmas alias A 1000 km de la Navidad is een van de romantische komediefilms die we dit jaar op Netflix kunnen verwachten. De film vertelt het verhaal van een man in de 30 die niets met het kerstfeest heeft, tot hij het kerstgevoel ineens te pakken heeft.

Single All the Way – december 2021

In Single All the Way draait het om Peter, die gezien wordt als de eeuwige single. Van die status heeft hij nu wel genoeg gehad en het liefst komt hij er zo snel mogelijk vanaf. Hij doet een noodgreep en schakelt zijn vriend Nick in om hem te vergezellen tijdens de feestdagen. De twee doen alsof ze een koppel zijn, maar dat plan loopt al snel in de soep als de moeder van Peter zich ermee gaat bemoeien en een echte date voor Peter regelt.

Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas – december 2021

Shaun the Sheep is nog altijd mateloos populair en nu is hij terug voor The Flight Before Christmas. Het schaap en zijn vriendjes gaan op een boerderij op zoek naar kerstkledij van de kudde, maar moet snel in actie komen als Timmy plots verdwijnt.

De Familie Claus 2 – kerstperiode 2021

De Nederlandse kerstfilm De Familie Claus werd met veel liefde ontvangen op Netflix. In het eerste deel draaide het om Jules die niet van kerst houdt. Als zijn opa plotseling ziek wordt, beseft hij al snel dat alleen hij Kerstmis kan redden. In het tweede deel draait het om Steven, een vader met een dochter, die een hele speciale wens heeft voor de kerstman.

A Castle for Christmas

Voor A Castle for Christmas is nog geen verwachte releaseperiode bekend. De film belooft een zoetsappig kerstverhaal te worden. De film draait om een Amerikaanse auteur die naar Schotland reist. Daar ontdekt ze een schitterend kasteel dat ze maar al te graag wil kopen. Ze heeft echter buiten de krippelbare eigenaar van het prachtige gebouw gerekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?