Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 9

Er is weer een nieuwe nummer één in de lijst met meest populaire titels op Netflix. In week 9 staat Behind Her Eyes niet langer op de eerste plek. In plaats daarvan is Ginny & Georgia de lijst binnengedrongen en staat het meteen op de eerste plek in de lijst. De serie werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls.

Top drie

New Amsterdam doet ook nog steeds goede zaken. De ziekenhuisserie staat op de tweede plek in de top 10. Op plek 3 vinden we Behind Her Eyes, de nummer één van vorige week. Een andere nieuwkomer in de lijst, is het verrassende Age of Samurai: Battle for Japan. De documentaire neemt ons mee naar het Japan van de 16e eeuw waar oorlog wordt gevoerd.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ginny & Georgia (nieuw)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   2. New Amsterdam (-)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   3. Behind Her Eyes (-2)
    • Behind Her Eyes volgt het verhaal van een alleenstaande moeder. Het duurt niet lang tot ze verstrikt raakt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater. Terwijl ze ondertussen vrienden wordt met zijn vrouw.
   4. The Mummy (nieuw)
    • Tom Cruise heeft de hoofdrol in The Mummy. Eeuwen geleden vertoonde een prinses haar vader en werd gemummificeerd. Als ze ontdekt wordt door militairen, ontketenen ze lust, macht en de woede van de goden.
   5. Age of Samurai: Battle for Japan (nieuw)
    • Age of Samurai is een nieuwe indrukwekkende documentaire van Netflix. We worden meegenomen naar de tumultueuze geschiedenis en machtsstrijd van het oorlogvoerende 16e eeuwse feodale Japan.
   6. Tribes of Europa (-3)
    • Voor fans van The 100 is de Duitse sci-fi serie Tribes of Europa verschenen. We worden meegenomen naar 2074 waar twee broers en een zus het lot van Europa willen veranderen na een wereldwijde catastrofe. Een mysterieuze kubus brengt ze echter in gevaar.
   7. Firefly Lane (-3)
    • Tully en Kate zijn inmiddels in de veertig. Ze zijn al vanaf de middelbare school hartsvriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Ze laten niets en niemand tussen hen in komen.
   8. Riverdale (-1)
    • Riverdale is inmiddels alweer drie weken onderweg. De middelbare school is definitief gedag gezegd en de tijdsprong heeft plaatsgevonden. Archie, Veronica, Betty en Jughead zijn een stuk verder in hun leven. Hoe is het ze de afgelopen jaren vergaan?
   9. Bridgerton (-4)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   10. Crazy About Her (nieuw)
    • Crazy About Her alias Loco Por Ella is een romantische komediefilm op Netflix. We worden meegenomen naar het verhaal van Adri en Carla. De twee hebben samen een wilde nacht doorgebracht. Nu beseft Adri dat hij Carla alleen weer kan zien door patiënt te worden in de psychiatrische kliniek waar ze verblijft.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?