Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 8

Behind Her Eyes heeft in een week tijd goede zaken gedaan. De serie verscheen vorige week bij Netflix en heeft meteen de eerste plek in de lijst met meest populaire titels veroverd. De serie wordt op de hielen gezeten door twee andere nieuwkomers in de lijst: New Amsterdam en Tribes of Europa.

Series blijven gaan

Opvallend genoeg zijn er ook een aantal series die al wat langer op Netflix staan die het lange tijd volhouden in de toplijst. Zo staan Bridgerton en Lupin nog altijd in de lijst. Beide series verschenen al eerder dit jaar, maar hebben diepe indruk achtergelaten. Ook Riverdale is na zijn tijdsprong terug in de lijst.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Behind Her Eyes (nieuw)
    • Behind Her Eyes volgt het verhaal van een alleenstaande moeder. Het duurt niet lang tot ze verstrikt raakt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater. Terwijl ze ondertussen vrienden wordt met zijn vrouw.
   2. New Amsterdam (nieuw)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   3. Tribes of Europa (nieuw)
    • Voor fans van The 100 is de Duitse sci-fi serie Tribes of Europa verschenen. We worden meegenomen naar 2074 waar twee broers en een zus het lot van Europa willen veranderen na een wereldwijde catastrofe. Een mysterieuze kubus brengt ze echter in gevaar.
   4. Firefly Lane (-2)
    • Tully en Kate zijn inmiddels in de veertig. Ze zijn al vanaf de middelbare school hartsvriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Ze laten niets en niemand tussen hen in komen.
   5. Bridgerton (+2)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   6. Lupin (-)
    • Lupin gaat als een speer. We zien hoe een meesterdief wraak wil nemen voor zijn vader. Hij besluit, geïnspireerd door de boeken over Arsène Lupin, een meesterwerk te bedenken. Het verloopt echter anders dan hij wil.
   7. Riverdale (nieuw)
    • Riverdale is inmiddels alweer drie weken onderweg. De middelbare school is definitief gedag gezegd en de tijdsprong heeft plaatsgevonden. Archie, Veronica, Betty en Jughead zijn een stuk verder in hun leven. Hoe is het ze de afgelopen jaren vergaan?
   8. Capitani (-4)
    • Vanuit Luxemburg volgen we de norse politie-inspecteur Luc Capitani. Hij komt in een dorpje terecht waar iedereen geheimen voor elkaar heeft. Daarbij wordt zijn onderzoek naar de verdachte dood van een vijftienjarige meisje flink dwarsgezeten als hij als nieuweling het dorp inkomt.
   9. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (-4)
    • True Crime is een populair genre op Netflix. Met Crime Scene is een nieuwe docu verschenen. Ditmaal wordt ingezoomd op de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam in het Cecil Hotel.
   10. To All The Boys: Always and Forever (-9)
    • De filmtrilogie To All The Boys is met Always and Forever officieel afgesloten. Nog één keer komen Peter Kavinsky en Lara Jean bij elkaar. Maar wat kiest Lara Jean voor haar toekomst? Het einde van de middelbare school is in aantocht. Gaat ze studeren? En is dat met of zonder Peter.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?