Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 7

De zevende week van 2021 is alweer aangebroken. De afgelopen weken is er van alles verschenen op Netflix en dat heeft ook absoluut weer invloed gehad op de top. Firefly Lane heeft de koppositie moeten afstaan aan To All The Boys: Always and Forever.

Nieuwe titels

Het is een week waarin nieuwe titels een belangrijke rol vertolken in de top lijst met populairste titels van het moment. Dat brengt To all The Boys: Always and Forever naar de koppositie. Andere nieuwe titels zijn onder meer News of the World, Capitani, Crime Scene en Red Dot.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. To All The Boys: Always and Forever (nieuw)
    • De filmtrilogie To All The Boys is met Always and Forever officieel afgesloten. Nog één keer komen Peter Kavinsky en Lara Jean bij elkaar. Maar wat kiest Lara Jean voor haar toekomst? Het einde van de middelbare school is in aantocht. Gaat ze studeren? En is dat met of zonder Peter.
   2. Firefly Lane (-1)
    • Tully en Kate zijn inmiddels in de veertig. Ze zijn al vanaf de middelbare school hartsvriendinnen en steunen elkaar door dik en dun. Ze laten niets en niemand tussen hen in komen.
   3. News of the World (nieuw)
    • Met Tom Hanks in de hoofdrol volgen we in News of the World een veteraan uit de Burgeroorlog die van stad naar stad reist. Hij onderneemt een gevaarlijke reis door Texas om een weeskind een nieuw thuis te geven.
   4. Capitani (nieuw)
    • Vanuit Luxemburg volgen we de norse politie-inspecteur Luc Capitani. Hij komt in een dorpje terecht waar iedereen geheimen voor elkaar heeft. Daarbij wordt zijn onderzoek naar de verdachte dood van een vijftienjarige meisje flink dwarsgezeten als hij als nieuweling het dorp inkomt.
   5. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (nieuw)
    • True Crime is een populair genre op Netflix. Met Crime Scene is een nieuwe docu verschenen. Ditmaal wordt ingezoomd op de mysterieuze verdwijning van Elisa Lam in het Cecil Hotel.
   6. Lupin (-4)
    • Lupin gaat als een speer. We zien hoe een meesterdief wraak wil nemen voor zijn vader. Hij besluit, geïnspireerd door de boeken over Arsène Lupin, een meesterwerk te bedenken. Het verloopt echter anders dan hij wil.
   7. Bridgerton (-3)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   8. Red Dot (nieuw)
    • De dramathriller Red Dot volgt een jong stel waarmee het niet lekker loopt. De twee verwachten binnenkort een kind, maar om hun huwelijk te redden gaan ze eerst op skitocht. Dan worden ze plotseling op de korrel genomen door genadeloze moordenaars.
   9. Fate: The Winx Saga (-6)
    • Winx is nieuw leven ingeblazen. Met een live action reboot volgen we een groep tieners die hun toverkrachten oefenen in het magische Alfea. Het wordt ook een persoonlijke ontwikkeling als Bloom achter een groot geheim komt.
   10. Snowpiercer (-)
    • Juist toen de rust terug leek gekeerd op de trein, kwam er een grote verrassing tevoorschijn in Snowpiercer. Er blijkt een tweede trein te zijn waar niemand minder dan Mr. Wilford in zit. Het zet de verhoudingen opnieuw op scherp.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?