Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 53

Tiny Pretty Things heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels alweer af moeten staan. De serie heeft zijn eerste plek af moeten staan aan Bridgerton. De romantische dramaserie is nu al door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten.

George Clooney

Een andere titel die meteen goede zaken doet, is The Midnight Sky. De film met George Clooney in de hoofdrol heeft meteen de derde plek in de lijst te pakken. Daarnaast zijn ook We Can Be Heroes en Star Trek: Discovery nieuw in de lijst. De laatste titel nadert zijn einde van het seizoen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Bridgerton (nieuw)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   2. Tiny Pretty Things (-1)
    • Tiny Pretty Things trapt af wanneer een topstudente aan een eliteballetschool wordt aangevallen en van een hoog gebouw naar beneden valt. Haar vervangster komt in een wereld van leugens, verraad en moordende concurrentie terecht.
   3. The Midnight Sky (nieuw)
    • George Clooney is terug. Hij speelt de eenzame wetenschapper Augustine. Na een wereldramp probeert hij op de Noordpool contact te leggen met een groep astronauten om hen te waarschuwen niet naar de aarde terug te keren.
   4. We Can Be Heroes (nieuw)
    • Kinderen die veranderen in superhelden. Dat is het verhaal in We Can Be Heroes. Wanneer de superhelden van de aarde door alieans worden gevangengenomen, zijn het hun kinderen die moeten leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.
   5. The Queen’s Gambit (-3)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   6. Fast & Furious 8 (-3)
    • Fast & Furous is al jarenlang uiterst populair en ook Fast & Furious 8 doet het weer uitstekend. We worden meegenomen in het verhaal waar een meedogenloze cyberterrorist Dom dwingt om zich tegen Letty en de crew te keren. Alles wat ze hebben opgebouwd, komt in gevaar.
   7. El Desorden Que Dejas (-3)
    • De Spaanse thrillerserie El Desorden Que Dejas heeft diepe indruk achtergelaten. We volgen een nieuwe docente op een middelbare school die wordt achtervolgd door een verdachte dood van een paar weken eerder. Nu moet ze zelf vrezen.
   8. The Crown (nieuw)
    • The Crown is alweer toe aan zijn vierde seizoen. Voor seizoen 4 worden we meegenomen naar het einde van de jaren ’70. Koningin Elizabeth en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor Prins Charles.
   9. Star Trek: Discovery (nieuw)
    • Het is een eeuw lang rustig geweest, maar dan breekt er toch oorlog uit tussen het Klingon-rijk en de Federatie. Een Starfleet-officier die in ongenade is gevallen staat centraal bij de terugkeer van deze populaire sc-fi-serie.
   10. The Christmas Chronicles 2 (nieuw)
    • The Christmas Chronicles is terug. Na het succes van de eerste film, is Kurt Russell terug als de Kerstman. Kate is inmiddels een tiener en is niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze besluit weg te lopen en komt op de Noordpool terecht waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?