Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 49

The Crown is onttroond. De serie over het Britse koningshuis staat niet langer op de eerste positie in de lijst met meest populaire titels. The Crown heeft die positie af moeten staan aan Virgin River dat in zijn eerste week meteen naar de top is geknald.

Kerstfilms

Naast Virgin River zijn er ook andere titels de top ingeschoten. Met onder meer La Belva, The Christmas Chronicles deel 1 en 2, Mosul en The Walking Dead. The Princess Switch 2 maakte ondertussen een vrije val en staat nu op de laatste plek in de top.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Virgin River (nieuw)
    • Virgin River is terug. In het eerste seizoen zagen we hoe Jack en Mel steeds dichter naar elkaar toegroeide, totdat een groot geheim een bom onder hun relatie legde. In seizoen 2 zien we hoe de twee samen met Charmaine in een driehoeksverhouding terecht komen. Welke keuzes gaan ze maken?
   2. The Crown (-1)
    • The Crown is alweer toe aan zijn vierde seizoen. Voor seizoen 4 worden we meegenomen naar het einde van de jaren ’70. Koningin Elizabeth en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor Prins Charles.
   3. The Queen’s Gambit (-)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   4. La Belva (nieuw)
    • La Belva, ook wel bekend onder de naam The Beast, neemt ons mee naar een labiele veteraan die probeert om zijn ontvoerde dochter te redden. Tijdens zijn speurtocht laat hij het beest in zichzelf vrij, maar dat pakt anders uit dan gedacht.
   5. The Christmas Chronicles 2 (nieuw)
    • The Christmas Chronicles is terug. Na het succes van de eerste film, is Kurt Russell terug als de Kerstman. Kate is inmiddels een tiener en is niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze besluit weg te lopen en komt op de Noordpool terecht waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.
   6. Mosul (nieuw)
    • De indrukwekkende film Mosul neemt ons mee naar een jonge politieagent die wordt gered door een afvallige Iraakse militie. Hij besluit met ze mee te vechten tegen ISIS in een verwoest Mosul.
   7. Perdida (-3)
    • Zou je jezelf vrijwillig op laten sluiten om in contact te komen met de ontvoerder van je dochter? Antonio wel in deze uiterst spannende Spaanse misdaadthriller. Zijn acties zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.
   8. The Walking Dead (nieuw)
    • Het tiende seizoen van The Walking Dead verscheen deze week op Netflix en heeft het meteen uitstekend gedaan. Het voorlaatste seizoen van de serie waarin het draait om een zombie-apocalyps neemt ons onder meer mee naar Daryl Dixon en Michonne.
   9. The Christmas Chronicles (nieuw)
    • Niet alleen het tweede deel van The Christmas Chronicles deed het goed, maar ook het eerste deel is weer terug in de toplijsten. Een broer en zus zullen in actie moeten komen als ze per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen.
   10. The Princess Switch 2: Switched Again (-8)
    • The Princess Switch is terug. Na het succes van het eerste deel kunnen we nu aan de slag met deel 2. Vanessa Hudgens is terug als Stacy. Als dubbelgangster van Margarets probeert ze haar te helpen in haar liefdesleven, maar dan duikt een derde lookalike op.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?